Το AMC θεωρεί πως ο Negan κατέστρεψε το The Walking Dead

Το AMC θεωρεί πως ο Negan κατέστρεψε το The Walking Dead

Αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε φάση που κάνω rewatching το The Walking Dead. Θα σας πιάσουν τα κλάματα με το πόσο καλή σειρά ήταν.

Δεν έχω λόγια για τα πρώτα επεισόδια και την αγωνία τους, την τρομερή απόγνωση της φάρμας, την φρίκη του Terminal και το Arc του κυβερνήτη.

Όλα αυτά τα επεισόδια έφυγαν νεράκι και τότε φάνηκε ένα fatigue, που λένε οι γραμματιζουμενοι, στο storytelling. Ένα τράβηγμα από τα μαλλιά μέχρι να βρεθεί ένας νέος μπαμπούλας.

Και βρέθηκε. Το όνομα του ήταν Negan. Και έφερε την απόλυτη ασφυξία στους χαρακτήρες του The Walking Dead. Ή μήπως και κάτι παραπάνω;

Σε συνέντευξή της η Sarah Barnett, επικεφαλής του AMC τονίζει πως αυτός ο χαρακτήρας που υποδύθηκε με επιτυχία ο Jeffrey Dean Morgan ήταν η αρχή του τέλους για τη δυναστεία των μετρήσεων της σειράς που εχτισε αρχικά ο Frank Darabont από το κόμικ του Robert Kirkman.

Γιατί φυσικά υπάρχει ακόμα κοινό για τους walkers, απλώς δεν είναι όπως παλιά τόσο πολύ.

Και για να είμαι ειλικρινής πρώτη φορά βλέπω κανάλι να κατηγορεί δικό του υλικό που είναι ακόμα ενεργό. Η φάση του Negan φάνηκε στους ιθύνοντες πολύ dark και απελπιστική. Σαν να ήταν ένας over the top δικτάτορας που έκανε ό,τι γουστάρει. Oh wait, δεν έχει γίνει ποτέ αυτό στην ανθρώπινη ιστορία.

Το AMC θεωρεί πως ο Negan κατέστρεψε το The Walking Dead

Ενώ του κυβερνήτη τι ήταν δηλαδή; Απλώς το μυστικό κύριοι του AMC ήταν πως το Woodbury ήταν πιο καλογραμμένο. Αλλά φοβάστε μην στεναχωρήσετε τον Scott Gimble που έχει αναλάβει την τριλογία ταινιών για τον Rick Grimes. Κάτι που παρεμπιπτόντως το είχαν σκεφτεί και στο Game Of Thrones.

Αν θυμάστε καλά, η εισαγωγή του Negan ήταν πορωτική για τα λεπτά που κράτησε μέχρι να μας αφήσει με την απορία ποιον σκότωσε ένα ολόκληρο καλοκαίρι. Αυτό ήταν το strike 1. Η βιαιότητα που επέδειξε σε αγαπημένους χαρακτήρες ήταν το Strike 2 (για μερικούς, όχι εμένα) και ο ανυπόφορος χαρακτήρας του, ειδικά απέναντι στον Rick ήταν το strike 3. 

Αλλά δεν παρατάς της σειρά για αυτό.

Κατά καιρούς έχουν προσπαθήσει πολλοί να μας πείσουν το πήγε ή τι πάει στραβά στο The Walking Dead, όπως ο Norman Reedus που τα είχε ρίξει στην binge watching συνήθεια που μας σύστησε το netflix και άλλες πλατφόρμες.

Ποια δικαιολογία σας κάνει εσάς;

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *