«Η ακροαματικότητα του The Walking Dead δεν έπεσε, απλώς άλλαξε το κοινό»

«Η ακροαματικότητα του The Walking Dead δεν έπεσε, απλώς άλλαξε το κοινό»

Ο Norman Reedus (aka Daryl Dixon) σχολιάζει, ως νέος leader του The Walking Dead, μετά την επικείμενη φυγή του Andrew Lincoln, την συνεχιζόμενη πτώση της ακροαματικότητας του show, σχεδόν από την εμφάνιση του Negan έως σήμερα.

Για την ακρίβεια, πριν 2-2,5 χρόνια, το The Walking Dead, κοιτούσε κατάματα δημοφιλή αθλητικά event, ενώ φέτος, στην 9η σεζόν του, πιάνει κάτι παραπάνω από τα νούμερα της πρώτης σεζόν.

Ακόμα και αν όλες οι μακροχρόνιες σειρές, έχουν αντιμετωπίσει αυτού του είδους τα προβλήματα, η σειρά που βασίστηκε στο κόμικ του Robert Kirkman, έδειξε μικρότερες αντοχές στο χρόνο. Για την ώρα τουλάχιστον.

«Η ακροαματικότητα του The Walking Dead δεν έπεσε, απλώς άλλαξε το κοινό»

Ο Norman Reedus τονίζει πως αυτό οφείλεται στο γεγονός πως το show άλλαξε με τον καιρό και έτσι άλλαξε και το κοινό.

«Μόνο αν το συγκρίνεις με τα νούμερα που κάναμε παλιότερα μπορείς να το θεωρήσεις πτώση αυτό που συμβαίνει (well… duh!). Ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος βλέπει τηλεόραση, άλλαξε όλα αυτά τα χρόνια, από τότε που ξεκινήσαμε. Ακόμα και τα sport events έχουν πτώση. Έτσι είναι η φύση της δουλειάς (σημ, beast λέει). Είναι πολύ μεγάλο το βάρος που κουβαλάς όταν έχεις τόσο μεγάλο κοινό και όλοι ζητάνε παραπάνω. Η δουλειά άλλαξε, μια για πάντα. Προσωπικά, θα μου άρεσε να μην μιλούσαμε για την τηλεθέαση. Θέλουμε να κάνουμε το show που έχουμε προετοιμαστεί και στα γυρίσματα πάνε όλα καλά. Το The Walking Dead είναι ένα τίμιο show, από την αρχή μέχρι τώρα».

Πάντως να σημειώσουμε πως αυτό που είπε ο Reedus για τα άλλα τηλεοπτικά «παραδοσιακά» προγράμματα είναι αλήθεια. Τόσο το NFL και το Baseball, όσο και τα Emmys, παρουσίασαν πτώση φέτος.

LITTLE SPOILERS!

Τώρα, όσον αφορά για το επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας που θα είναι το τελευταίο του Rick Grimes, το AMC έδωσε την δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία για να μας προετοιμάσει για την μεγάλη φυγή του σερίφη της Alexandria.

«Η ακροαματικότητα του The Walking Dead δεν έπεσε, απλώς άλλαξε το κοινό»

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *