Το The Walking Dead ρίχνει αυλαία το 2022

Το The Walking Dead ρίχνει αυλαία το 2022

Το AMC με επίσημη ανακοίνωσή του ενημέρωσε τους fans ότι η 11η σεζόν του The Walking Dead, που θα κρατήσει δυο χρόνια (!) και συνολικά 24 επεισόδια, θα είναι το τέλος της βασικής σειράς που βασίστηκε στο κόμικ του Robert Kirkman.

Το 2022 λοιπόν, η σειρά που έβαλε στην καθημερινότητά μας τα ζόμπι θα κάνει οριστικά τον κύκλο της, θυμίζοντας πια ελάχιστα την ζωή εκκίνησή της 10 χρόνια πριν. Ωστόσο, έρχεται ακόμα ένα spin off όπως μάθαμε.

Πέρα από το Fear The Walking Dead και τη νέα σειρά World Beyond που λαμβάνε χώρα αρκετά χρόνια μετά, έρχεται και σειρά βασισμένη στο δίδυμο Daryl Dixon και Carol Peletier, που θα κάνει πρεμιέρα το 2023 με showrunner της Angela Kang.

Το AMC θέλει να δημιουργήσει και μια σειρά ανθολογία μαζί με τον Scott Gimble, με αυτοτελή επεισόδια στον κόσμο του The Walking Dead με νέους αλλά και παλιούς αγαπημένους χαρακτήρες. Και το όνομα αυτού: Tales Of The Walking Dead.

Να θυμίσουμε ότι περιμένουμε και νέα για τις ταινίες που θα εστιάσουν στο μέλλον του Rick Grimes μετά τη φυγή του από το show.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *