Στον κινηματογράφο οι ταινίες του Rick Grimes για το The Walking Dead

Στον κινηματογράφο οι ταινίες του Rick Grimes για το The Walking Dead

Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που ακούσαμε ουσιαστικές λεπτομέρειες για την τριλογία ταινιών που θα ερευνούν τον κόσμο του The Walking Dead με πρωταγωνιστή τον Rick Grimes που άφησε το show από το 2018.

Ο Andrew Lincoln που υποδύεται τον Grimes αποτελεί παρελθόν από τη διάσημη τηλεοπτική σειρά του AMC από την ένατη σεζόν. Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο Scott M. Gimple (Showrunner της σειράς) έδωσε στη δημοσιότητα μερικές νέες πληροφορίες για την τριλογία ταινιών του Rick.

Θα συνεχίσουμε την ιστορία του Rick και θα αποκαλύψουμε ένα πολύ μεγάλο μέρος του κόσμου μέσω της νέας ιστορίας. Ο Rick θα «περάσει δύσκολα» από διάφορα που θα συμβούν και κατά κάποιον τρόπο θα είναι προετοιμασμένος με όλα όσα είχε περάσει. Είναι ένας πολύ μεγαλύτερος κόσμος γεμάτος πρόκληση για τον ίδιο.
Τώρα, τα πράγματα μεγαλώνουν και καθώς βαδίζουμε προς τις ταινίες μας δίνεται η ελευθερία της «μεγάλης οθόνης» και θα τη γεμίσουμε με έναν «καινούργιο κόσμο».

Στον κινηματογράφο οι ταινίες του Rick Grimes για το The Walking Dead

Ο Gimple έδωσε μερικές πληροφορίες σχετικά σε πιο στάδιο βρίσκεται η παραγωγή και ότι εξακολουθεί να εργάζεται στο σενάριο.

Η κλίμακα είναι μεγαλύτερη. Το budget είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο αυξάνεται κατά πολύ στο θέμα της αφήγησης. Λέω αυξάνεται, αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ διαφορετική. Δε θα είναι το ίδιο πράγμα που είδαμε στην τηλεόραση, θα είναι πολύ μεγαλύτερο. Πηγαίνουμε σε νέες άγριες κατευθύνσεις.
Οι ταινίες είναι ένα διαφορετικό «τέρας» από την τηλεόραση. Στην τηλεόραση είσαι κάπως «boom τελειώσαμε». Οι ταινίες για να ταξινομηθούν στη μιάμιση ή τις δύο ώρες δεν είναι αστείο, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό. Ωστόσο είναι πραγματικά μια πρόκληση και παίρνουμε τους fans μας πολύ σοβαρά.
Θέλουμε πραγματικά να τους παραδώσουμε κάτι ιδιαίτερο, κάτι που αξίζει. Μελετήσαμε πολύ και θα παραδώσουμε κάτι νέο.

Όσοι μας διαβάζετε, ξέρετε ότι δεν έχουμε σε υπόληψη τις ικανότητες του Gimble για σωστό storytelling, ωστόσο, επειδή το The Walking Dead είναι πια παλιός (μεν), έρωτας (δε) ελπίζουμε πάντα στο καλύτερο. Είτε αυτό λέγετε σειρά, είτε ταινία.

Επίσης, λέτε ποτέ να δούμε το παρακάτω:

Έτσι τελείωσε ο Rick Grimes από το comic του The Walking Dead

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *