Τι παίζει με το Frozen State;

Τι παίζει με το Frozen State;

Δεν ακούω κουβέντα. Θα μιλήσω για horror game, έχω καιρό και νιώθω την ανάγκη να εκφραστώ. Αυτή τη φορά όμως δεν είναι ένα game από μια μεγάλη εταιρεία αλλά από μία independent εταιρεία. Οι indie εταιρείες το  έχουν  έχουν  αποδείξει στο παρελθόν και μας έχουν παραδώσει τίμια και άξια horror games όπως το Amnesia, Outlast, Slender και άλλα. Μένει να δούμε λοιπόν και το Frozen State.

Frozen State

Το Frozen State δημιουργήθηκε από την Snow Arc και είναι ένα top down survival game τοποθετημένο στην πόλη Duga 40 (μία φανταστική πόλη στην Σιβηρία) όπου οι άνθρωποι έχουν μολυνθεί από έναν ιό που τους μετατρέπει σε τερατώδη εξωγήινα υβρίδια. Εξελίσσεται σε ένα post-apocalyptic σκηνικό.

Το game είναι survival horror αυτό λοιπόν σημαίνει, πρέπει να ψάχνεις συνέχεια για προμήθειες, εξοπλισμό, πυρομαχικά και γενικά οτιδήποτε που θα σε βοηθήσει να παραμείνεις ζωντανό. Κλασσικό. Ελπίζω βέβαια να είναι καλό, μπορεί να φαίνεται σαν ένα κλασσικό Survival Horror αλλά και αυτό με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο είναι μοναδικό και μην ξεχνάμε ότι είναι από indie εταιρεία και οι indie εταιρείες δεν μας έχουν απογοητεύσει ποτέ. Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε στο Steam.

Τσεκάρετε…

[embedvideo id=”2IzsVUYBFy4″ website=”youtube”] [embedvideo id=”BuE-PrhrW3A” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *