Σκέφτονται διαδραστικό μουσείο οι Maiden

Σκέφτονται διαδραστικό μουσείο οι Maiden

Διά στόματος Bruce Dickinson που είναι υπέρ του δεόντως ομιλητικός τον τελευταίο μήνα, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως οι Maiden έχουν στο μυαλό τους τη δημιουργία ενός μουσείου με υλικό της μπάντας όπου θα μπορείς να… αγγίξεις.

“Έχουμε τόσο εξοπλισμό και δεν θέλω να καταλήξει σε ένα μουσείο όπου τύποι με λευκά T Shirts θα φωνάζουν στον κόσμο να μην αγγίζει τίποτα. Μια φορά δώρισα ένα μπουφάν στο Rock N’ Roll Hall Of Fame και το έβαλαν σε μια γυάλινη θήκη, πολύ μακριά από τα μάτια του κοινού. Ο Eddie δεν είναι και τόσο ευαίσθητος (γελια)”.

Ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε και το Λονδίνο ως συναυλιακό μέρος (όπου έπαιξαν οι Black Sabbath στις 04/07):Το Knebworth και το Donnington είναι φοβερά μέρη για συναυλίες. Φτιάχνεις τον ήχο σου όπως θέλουν οι οπαδοί να τον ακούσουν. Σκεφτήκαμε να παίξουμε το Hyde Park ξανά. Η σκέψη να γεμίσουμε το Λονδίνο με οπαδούς μας ήταν υπέροχη. Αλλά… Υπάρχουν όλοι αυτοί οι περιορισμοί για τη φασαρία και είναι τόσο ηλίθιο. Αν κάποιος έχει μια δυνατή συνομιλία πρέπει, θα πρέπει να βγάλει τον σκασμό. Οι Sabbath έκαναν την επιλογή τους αλλά για μας ήταν κάτι πολύ χλιαρό”.

Διαβάστε ακόμα:

Dickinson vs Judas Priest

Dickinson vs Punk

Dickinson vs Glastonbury

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *