Σοκ και Δέος η επιστροφή του The Walking Dead (Spoilers)

Σοκ και Δέος η επιστροφή του The Walking Dead (Spoilers)

[dropcap size=dropcap]Γ[/dropcap]άμησε! Ε, δεν άντεξα άλλο. Είπα, να μην το γράψω στον τίτλο, να μην το γράψω στο FB αλλά διάολε εδώ μέσα που μπήκες, θα το διαβάσεις και θα το ξαναδιαβάσεις. Το 9ο επεισόδιο του The Walking Dead, δεν ήταν καλό. Αλλά γάμησε στα μάτια τους walkers και μας έκανε να σηκωθούμε από ντιβάνια, καρέκλες και… μπουλντόζες. Στην κυριολεξία.

Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που δάκρυσα σε σειρά. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα πάνω από 30 λεπτά κάτι, το οτιδήποτε (!) όρθιος! Ήμουν στο σαλόνι μου, όρθιος λες και περίμενα το λεωφορείο στη στάση γιατί o Greg Nicotero που το σκηνοθέτησε, ήθελε να μας βάλει στον τοίχο. Το ήθελε, το πέτυχε.

Το επεισόδιο ξεκινάει όπως ξέραμε, αφού AMC είχε δείξει τα 4 πρώτα λεπτά. Φυσικά μας κρατούσε την έκπληξη για καλύτερο αν και… Πείτε την αλήθεια, τώρα. Όταν ο άλλος, αυτή η καραφλή αμαρτία, πήγε τον Daryl στο πίσω μέρος του φορτηγού, υπήρξε κάποιος που δεν πίστεψε ότι κάπως, κάπου, κάποτε ο αγαπητός redneck θα τον ξεκοιλιάσει; Και ΜΠΟΥΜ! Οι Son Of Anarchy My Ass, πήγαν να βρουν τον Jax και τον Clay στα θυμαράκια. Άγριος ο Negan και η συμμορία του, αλλά… They’re screwing with the wrong people.

Όσο για την Alexandria; Με 1300 walker ολούθε, η μάχη ήταν μονόδρομος. Και εκεί ήταν που έφυγαν τα ζουμιά. Όταν ο Rick βγήκε έξω με το τσεκούρι λες ΟΚ. Όταν ακολούθησε η Michonne, λες πάλι ΟΚ. Και οι άλλοι τέσσερις στο ιατρείο, ήταν άνθρωποι που έχουν δώσει της μάχες τους. Όταν βλέπεις όμως τις παρακάτω εικόνες, πιάνουν λίγο τα ζουμιά. Συντροφικότητα ρε πούστη μου… Καλοί τώρα οι Eugene και o τραγόπαπας;

Screen shot 2016-02-15 at 2

Screen shot 2016-02-15 at 2

Όσο για τους θανάτους, είναι εκεί για να μας θυμίσουν ότι δεν υπάρχουν καλοί και κακοί στο The Walking Dead. Μόνο επιβίωση. Sam αγόρι μου έχεις ψυχολογικά και ενώ σου δόθηκε η ευκαιρία, πήγες να τα γαμήσεις όλα; Όξω! Jessie αγάπη (του Rick) κάθεσαι και φώναζεις; Εντάξει, είδες να σου τρώνε το παιδί μπροστα στα μάτια σου αλλά… Όξω! Ron παλικάλι μου, δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι ο Carl προσπάθησε τόσες φορές να σε προσεγγίσει ακόμα και με αυτό το… gay τράβηγμα του χεριού και τον πυροβολέις; Όξω, και εσύ όχι ηρωικά από walker. Σα μπριζόλα σε έκοψε η Michonne.

Όσο για τον Carl και το μάτι του, ήταν η comic συνέχεια της σειράς που τηρεί σε κάποιο ευρύ πλαίσιο. Δυστυχώς, μας το είχαν spoil-άρει οι Ρώσοι και απλά περιμέναμε το πότε και το πως. Ευτυχώς, έγινε άμεσα.

Υ.Γ. Abraham είσαι μεγάλη μορφή

Υ.Γ. 2 Glenn, την έχεις γλιτώσει στο τσακ άπειρες φορές και αυτό μόνο καλό δεν είναι για το μέλλον σου, βάσει πιθανοτήτων.

Y.Γ.3 Maggie, έλεος. Πιο fail πεθαίνεις… Στην κυριολεξία!

10/10 απλά!

Δείτε ένα vide-άκι που φτιάξαμε για την υπεργαματωσίνη του επεισοδίου!

[embedvideo id=”QzqKq4EPpd8″ website=”youtube”]

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *