Ένας απολαυστικός Ryan Reynolds μιλάει μισή ώρα για τον Deadpool

Ένας απολαυστικός Ryan Reynolds μιλάει μισή ώρα για τον Deadpool

[dropcap size=dropcap]Ε[/dropcap]ίναι τόσο όμορφο να βλέπεις μια μάχη 11 χρόνων να ευδοκιμεί τόσο θεαματικά με μοναδικό όπλο την υπομονή και το μεράκι.

Ο Ryan Reynolds μίλησε τους εργαζόμενους της Google για τον Deadpool και μεταξύ άλλων τόνισε το μικρό budget που είχαν στα χέρια τους για «super hero movie», ενώ θυμάται την πρώτη φορά που διάβασε το comic.

«Γενικά δεν είμαι ο κλασικός comic-guy. Ωστόσο όταν άνοιξα την πρώτη σελίδα του Deadpool τον διάβασα να λέει πως είναι ένας συνδυασμός του Ryan Reynolds και ενός σκύλου Σαρ Πέι».

Όσο για την Deadpool εκδοχή στο X-Men: Origins το 2009:

«Έβαλαν λέιζερ στα μάτια του, του έκλεισαν το στόμα. Είχε περίεργα μαχαίρια στα χέρια. Θυμάμαι ότι τους είπα πως θα νευριάσει κόσμος με αυτό. Δεν ήταν ο Deadpool αυτός. Και αυτοί απλά απάντησαν: “Μπορείς να παίξεις, αλλιώς θα βρούμε άλλον”. Στην ουσία με εκβίασαν».

Για την «επιτυχία» με το δοκιμαστικά γυρίσματα που «διέρρευσαν» στο youtube.

«Έπρεπε να γίνουν μερικά πράγματα που κινούνταν στα όρια της παρανομίας για να πετύχει αυτό. Ο κόσμος όταν είδε το video, έστειλε χλιάδες… ιβριστικά emails. Και τα δικά μας, σαν δημιουργική ομάδα, email δεν τα λες και καλύτερα. Κάποια στιγμή μας έδωσαν το πράσινο φως για να μας ξεφορτωθούν».

Για το budget:

«Κάναμε κάθε δολάρια να αξίζει για 10. Είμαι περήφανος που κάναμε ό,τι κάναμε με ένα budget που άλλες ταινίες το έχουν μόλις για κοκαΐνη».

[embedvideo id=”VjzuKLHyGwE” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *