Ο προλετάριος Bruce Dickinson είπε όχι στο Glastonbury

Ο προλετάριος Bruce Dickinson είπε όχι στο Glastonbury

Καλά λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα, λατρεύουμε τον Dickinson. Οι δηλώσεις ωστόσο είναι στην Daily Star και είναι αληθινές. Ο Bruce αναφέρθηκε σε μεσαίες τάξεις και λοιπά ταξικά και τονίζει με φονικές ατάκες γιατί δεν γουστάρει το festival του Glastonbury. Να σημειώσουμε πως οι Metallica δέχθηκαν να παίξουν σε σχέση με τους Maiden.

Ο Bruce Dickinson σχολίασε σχετικά:

“Προσωπικά, δεν με ενδιάφερε να παίξουμε στο Glastonbury. Όταν το ‘Glasto’ ήταν ένα εναλλακτικό festival είχε κάποιο ενδιαφέρον. Τώρα, είναι το πλέον μεσοαστικό πράγμα στον κόσμο. Στα μέρη που μπορεί να βρεθεί και η Gwyneth Paltrow δεν είναι για μένα. Μόνο και μόνο που πάει το BBC να το βιντεοσκοπήσει ενώ δεν κουνάνε τον κώλο τους με ένα βανάκι και μερικές κάμερες να έρθουν στο Sonisphere ή στο Download τα λέει όλα κατά την άποψη μου. Θα αφήσουμε τη μεσαία τάξη να απολαύσει το Glastonbury και εμείς οι άπλυτοι θα πάμε στο Knebworth, πιούμε πολύ μπύρα και θα περάσουμε καλά.”

Για τις αερομαχίες που πρόκειται να λάβουν χώρα στον ουρανό του Knebworth, τη μέρα που οι Iron Maiden θα είναι headliners του Sonisphere:

“Είχα μια τρελή ιδέα. Την τελευταία φορά ΠΥ παίξαμε εκεί, ένα Spitfire πέταξε πάνω από το κοινό, κάνοντας χαμηλά περάσματα με το κοινό να είναι αποσβολωμένο. Φέτος είμαι σε αυτή την ομάδα επείδηξης και είμαι περήφανος ως κάτοχος ενός Fokker, που σημαίνει ότι θα πετάξω σαν όλους αυτούς τους σκληρούς τύπους τότε. Σκέφτηκα να κάναμε το show στο Sonisphere επειδή εκείνη την ημέρα είναι η επέτειος του Πρώτο Παγκοσμίου Πολέμου.

Θα υπάρχει μια 15λεπτη αερομαχία. Δεν υπάρχουν πολλά events που να δείχνεις στον ουρανό και να λες, «να αυτός είναι τραγουδιστής»”.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *