Τέλος ο Santino Marella από το WWE

Τέλος ο Santino Marella από το WWE

Παρελθόν αποτελεί από το ρόστερ του WWE ο Santino Marella καθώς ανακοίνωσε ο ίδιος την απόσυρσή του από το pro-wrestling. Για την ακρίβεια ο Ιταλοκαναδός superstar ανακοίνωσε μπροστά στο κοινό του Τορόντο την απόσυρση του και στη συνέχεια το WWE μέσω της επίσημης σελίδας του το επιβεβαίωσε.

Ο πιο πιθανός λόγος για την απόσυρση του Santino είναι ο τρίτος τραυματισμός που είχε στον αυχένα του. Πλέον το WWE αλλά και όλο το κοινό είναι σε λύπη καθώς ήταν από τους πιο αγαπητούς superstars και από τους πιο κωμικούς χαρακτήρες που έχουν περάσει από την εταιρία.

Στην καριέρα του κατέκτησε 3 τίτλους (Intercontinetal Championship, WWE Tag team Championship και U.S. Championship) . Επίσης έχει και το ρεκόρ της πιο γρήγορης αποχώρησης από το Royal Rumble.

Το ντεμπούτο του ήταν αρκετά ιδιαίτερο καθώς διεξήχθη στο Μιλάνο, όταν το αφεντικό της εταιρίας, Vince McMahon ήθελε να παλέψει ένας από το κοινό με τον Umaga. Φυσικά και ήταν σεναριακό αλλά ήταν πρωτότυπο. Έτσι πρέπει να αποχαιρετήσουμε τον Santino και την αξιολάτρευτη κόμπρα που είχε πάντα μαζί του (Η τελειωτική του κίνηση σε κάθε αγώνα).

Το ντεμπούτο του στο WWE (από το 4:13 και μετά):

[embedvideo id=”pGju3Wl34QU” website=”youtube”]

Ένα βίντεο για την καριέρα του Santino με τις πιο αστείες στιγμές της καριέρας του :

[embedvideo id=”-vijnd7JScE” website=”youtube”]

Τέλος ο πιο γρήγορος αποκλεισμός σε Royal Rumble:

[embedvideo id=”GTTWsQk3j2I” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *