Ο κλασσικός ελιτιστής metalhead χτυπά (pic)

Ο κλασσικός ελιτιστής metalhead χτυπά (pic)

[dropcap size=dropcap]Έ[/dropcap]λα τώρα, ξέρεις τι εννοώ. Τον έχεις στην παρέα σου ή ακόμα χειρότερα, είσαι εσύ ο ίδιος. Ο κλασικός (Έλληνας) ελιτιστής μεταλλάς που «έχει» βαθεία γνώση του metal και νομίζει πως ο κόσμος δίνει δεκάρα για το τι πιστεύει.

Μην τολμήσεις να του φέρεις αντίρρηση γιατί θα δεχθείς το μένος του. Αυτός ξεχωρίζει, ενώ εμείς σαν τα άβουλα πιόνια του καπιταλιστικού metal, βαθαίνουμε στον βόθρο των Iron Maiden. Θα μπορούσα να συνεχίζω να γράφω, αλλά τα έχει πει πριν από μένα, ο Mikieus και σας παραθέτω τα video. Πριν από αυτά όμως να παραθέσω και τον λόγο για τον οποίο επιτίθεμαι στην κατηγορία -όχι του metalhead- αλλά του πρωτοδισκάκια.

Κάποιος, κάπου (σε ένα group στο FB) πόσταρε ένα GIF . Το παρακάτω. Και κοιτάξτε τι σχόλιο έκανε ένας μπετόβλακας.

(Με φωνή περισπούδαστου μαλάκα): Όταν το χέβυ μέταλ γίνεται μέχρι και αναπαράσταση, σημαίνει ότι έχει καταντήσει μια τυπικούρα που σημαίνει ότι ουσιαστικά έχει πάψει να υπάρχει, διότι έχει πεθάνει η ψυχή του. Έχει γίνει καραγκιοζιλίκι, διότι η εικόνα αυτή, αυτό δείχνει. Είναι στην ουσία μια γελοιογραφία.

12346375_1186562411373447_3500590059395536377_n

[embedvideo id=”IVAp-d98L6o” website=”youtube”] [embedvideo id=”TW4JIWaOmYs” website=”youtube”] [embedvideo id=”WsW3QMWbURw” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *