Θα δούμε και πάλι τον Jerome στο Gotham;

Θα δούμε και πάλι τον Jerome στο Gotham;

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ο Gotham άλλαξε πορεία φέτος και από «κάθε επεισόδιο και villain» πέρσι, πήγε σε έναν major villain φέτος όπου τον ξέκανε μέχρι το mid season finale. Γενικά, το Gotham είναι λίγο μπέρδεμα στο πως χειρίζεται την ροή του. Αλλά…

Το βλέπουμε. Μας αρέσει. Βγάζει τη σαπίλα του Gotham σαν την καταραμένη πόλη και αυτό είναι ένα μεγάλο συν. Επίσης, είχε και έναν τρομερό Jerome όπου νωρίς επίσης ξέκανε. Έναν Jerome που όλα τα Easter Eggs μας έσκασαν στη μούρη και ούρλιαζαν «Joker».

Όπως θα θυμάστε, ο Gallivan, μερικές βδομάδες μετά την απελευθέρωση των μουρλών του Arkham και τη δημιουργία αυτής της αλλόκοτης… Suicide Squad, σκοτώνει τον Jerome πάνω στη σκηνή για να πρωτοστατήσει ο ίδιος σαν ήρωας της πόλης και αργότερα να γίνει δήμαρχος χάρις αυτή την δημοφιλία (και όχι μόνο).

Γενικά το Gotham σπάνια σε σοκάρει και σε πολλά σημεία θυμίζει απλή αστυνομική σειρά, αλλά αυτό με τον Jerome ήταν έντονο χτύπημα. Και αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορεί να επιστρέψει. Υπό διάφορες προϋποθέσεις.

Καταρχάς το υπερφυσικό κομμάτι. Είμαστε στον κόσμο του Batman, έστω και χωρίς αυτόν (μυξιάρη Bruce) και όλα μπορούν να συμβούν. Σε αμέτρητα κόμικς ο Joker είχε μυστικιστικές τάσεις και επαφές με άλλους κόσμους. Επίσης ο πατέρας του ήταν ένας τυφλός μέντιουμ.

Υπάρχει και το κομμάτι της επιρροής. Αν και δεν μας αρέσει αυτή η θεωρία, μπορεί ο Jerome να μην ήταν ο Joker αλλά να έχει ήδη επηρεάσει τον πραγματικό Joker εκεί έξω. Με την επιτυχία των εγκλημάτων του και την τηλεοπτική του προβολή και γοητεία, θα μπορούσε να επηρεάσει έναν ικανό ψυχοπαθή εκεί έξω.

Επίσης, το τάγμα του Δούμα (του Gallivan) τελείωσε τη δουλειά του; Τι πιο μυστικιστικό από το να… παίξει μπάλα με το πτώμα του Jerome (βασικά να το έχει κάνει ήδη). 

Και τέλος, η παρουσία του Mr Freeze στο τέλος της σεζόν. Το σώμα του Jerome μπορεί να βρίσκεται σε κάποιο εργαστήριο, παγωμένο. Έτοιμο για ανάσταση και εφιάλτες.

Το Gotham ξεκινάει και πάλι μετά το mid season finale στις 29 Φεβρουαρίου.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *