Άλλαξαν το logo τους οι Guns N’ Roses

Άλλαξαν το logo τους οι Guns N’ Roses

[dropcap size=dropcap]Η[/dropcap] εικόνα που χρησιμοποιούσαν ως κεντρική στο site τους οι Guns N’ Roses άλλαξε. Αντί της νεωτεριστικής προτιμήθηκε και πάλι η κλασσική. Ακόμα λίγο νερό στο μύλο των φημών για επανασύνδεση.

Από το καλοκαίρι και μετά οι σχέσεις του Axl με τον Slash όπως λέει ο δεύτερος έχουν εξομαλυνθεί και όχι μόνο. Την τελευταία φορά που τον ρώτησαν αν υπήρχε περίπτωση reunion, απάντησε «ποτέ μη λες ποτέ», αντί του συνηθισμένο «όχι».

Πριν 20 μέρες βούιξε ο τόπος πως αναμενόταν από στιγμή σε στιγμή η επίσημη ανακοίνωση για το reunion των Guns N’ Roses. Κάτι που ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έγινε.

Ένα δημοσίευμα από το βρετανικό Loaded, κάνει λόγο πως οι Guns N’ Roses θα κάνουν τις πρώτες τους εμφανίσεις (Axl-Slash-Mckagan) το καλοκαίρι του 2017 στο Download Festival και στο Isle Of Wight έναντι τρομακτικής αμοιβής για την ιστορία της μουσικής. Γιατί θα αργήσουν ως τότε; Γιατί τόσο ο Axl Rose, όσο και ο Slash αλλά και τα υπόλοιπα μέλη, έχουν ήδη προχωρήσει σε υποχρεώσεις που πρέπει να έρθουν εις πέρας.

Να προσθέσουμε εμείς, πως είναι τη μέση και οι πρόβες αλλά κυρίως το αδυνάτισμα του Axl και φυσικά οι νομικές τους διαφορές. Μένει να δούμε τι είναι αλήθεια τελικά.

Ο μόνος σίγουρος από το original lineup θα είναι ο Duff McKagan pου είχε συνεργαστεί και πάλι με τον Axl Rose και είχε παίξει ξανά στους G N’ R μετά τη διάλυση της κανονικής μπάντας το 1996.

Το πιο πιθανό σενάριο για την ώρα αποκλείει τους Izzy Stradlin από την κιθάρα και τους Steven Adler και Matt Sorum από τα τύμπανα, με τους πιο πιθανούς αντικαταστάτες οτυ να είναι τα υπάρχοντα μέλη που ξέμειναν μετά την φυγή του Dj Ashba και του Bumblefoot.

Δηλαδή οι Richard Fortus (κιθάρα), Frank Ferrer (τύμπανα) και Dizzy Reed (πλήκτρα).

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *