Γράμμα στον Santa: Θέλω ταινία Thundercats

Γράμμα στον Santa: Θέλω ταινία Thundercats

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη
Καταρχάς, ας αφήσουμε τις τυπικότητες στην άκρη γιατί δεν μας παίρνει πια. Είμαι 32 χρονών μαντράχαλος και εσύ είσαι ξεπουλημένος.
Ναι, ναι. Αυτή τη συμφωνία με την Κόκα Κόλα λέω που αγνοούσα μικρός και νόμιζα ότι τα δώρα τα έφτιαχναν τα ξωτικά σου. ΠΦ! Τα τσεπώνεις χοντρά και μετά στέλνεις τα ξωτικά σου στις ουρές των πολυκαταστημάτων την Black Friday και τα παίρνεις όλα μισοτιμής. Μουσίτσα…
Μετά από σχεδόν 20 χρόνια σου γράφω και πάλι γιατί χρειάζομαι κάτι. Το χρειάζομαι εδώ και τώρα. Βλέπω αυτόν το χαμό με το Star Wars και ζηλεύω. Δεν λέω, μου αρέσει και μένα ο Luke και η συντροφιά του… δακτυλιδιού αλλά δεν είναι το δικό μου κάψιμο αυτό. Εγώ θέλω Thundercats. Ναι, καλά άκουσες και μη μου γυρνάς εμένα την πλάτη!
Λοιπόν. Αφού οι παραγωγές έχουν ωριμάσει πια και χρησιμοποιούν πιο σοφά το CGI από ότι 15 χρόνια πριν (ας ενημερώσει κάποιος τους παραγωγούς του Gods Of Egypt), ήρθε η ώρα πιστεύω για τον Lion-O και την παρέα του να βρεθεί στο πανί Με ιστορία/ίες βασισμένη στο παλιό καρτούν όπου είχα κάνει μεγαλειώδες αφιέρωμα ΕΔΩ. Δες το Άγιε, είναι καλό. Μην διανοηθείς να δεις καν το animation reboot του.
Δεν θέλουμε φιοριτούρες ε; Θέλουμε ένα Dark Fantasy adaptation με ολίγον από SciFi. Θέλουμε η πυραμίδα και η μούμια της να μας τρομάζουν όπως παλιά.
Λοιπόν. Έχω επιλέξει και casting και θα ήθελα να το μεταφέρεις επακριβώς στους παραγωγούς εκεί. Θέλω:
  • Panthro τον Vin Diesel (Είναι υποχρεωτικό)
  • Lion-O  τον Thor
  • Tygra τον Jax Teller (Καλός θα ΗΤΑΝ και ο Wolverine αλλά όχι πια)
  • Cheetara. Αν πάμε σε milf την Scarlett, αν όχι πάρε την Sansa Stark
  • Snarf τον Jack Black
  • Jaga τον Ewan McGregor (Αφού ο ρόλος είναι σαν τον Obi Wan Kenobi)
  • Mum Ra τον Hugo Weaving. Θέλουμε τον καλύτερο ηθοποιό για Villain.
Τους άλλους στους αφήνω πάνω σου.
Επίσης, να μην στείλεις δώρα σε αυτούς που έφτιαξαν αυτό το ψεύτικο trailer το 2008 (άσχετα αν το συγκεκριμένο video είναι upload το 2012) και μας ξεγέλασαν εμάς τους αμαθείς στα hoax του κακού internet. Δες πιο κάτω.
[embedvideo id=”FFQHwEJSZGY” website=”youtube”]
Αν βγει έστω και μια ανακοίνωση μέσα στα μισά του 2016, θα σου συγχωρήσω που αντί για το Κάστρο των Playmobil (ξέρεις των ιπποτών το μεγάλο), εσύ μου έφερες το μικρό. Τσιφούτη. Μα τι σκεφτόσουν; Ήταν 1990, λεφτά υπήρχαν!
Άντε, καλά Χριστούγεννα και αν πεινάς, σου έχουμε συνταγές ΕΔΩ.
Υ.Γ. Χειρότερο από το να μην γίνει η ταινία, είναι να γίνει κάποια σκατοταινία σε στιλ 300 sequel. Οπότε κανόνισε του χρόνου να γράψω στον Krampus.
Υ.Γ.2 Για soundtrack βάλτε αυτό:
[embedvideo id=”EBfimFi2MIU” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *