Θα αργήσει το King Arthur (κλαίει η μάνα του Πελέ)

Θα αργήσει το King Arthur (κλαίει η μάνα του Πελέ)

[dropcap size=dropcap]Ρ[/dropcap]ε παιδιά τώρα σοβαρά; Είχαμε χάσει αυτή την είδηση αρχικά και μας έπεσαν τα σαγόνια. Ο Charlie Hunnam aka Jax Teller θα κάνει τον Βασιλιά Αρθούρο; Κάτσε να τα πάρουμε από την αρχή.

Η είδηση είναι ότι η Warner Bros μετέφερε στις καλένδες της την ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Guy Ritchie… Knights of the Roundtable: King Arthur από το 2016(καλοκαίρι) που ήταν να βγει στις αίθουσες και πάει για το 2017 (Φεβρουάριο).

Τώρα πάμε στο κράξιμο. Ο Hunnam γράφει ωραία στο φακό και είναι must για τις γκομενούλες αλλά… δεν ξέρει να παίζει κάτι άλλο από ρόλους στιλ Sons Of Anarchy / Green Street Hooligans. Μην προτρέχετε, τον είδαμε στο Crimson Peak. ΒΑΡΕΤΟΣ! Καμία σύσπαση στο πρόσωπο, καμία έκφραση. Βέβαια και η ταινία ήταν fail αφού μας παρουσιάστηκε ως ghost story και ακόμα ψάχνουμε τα φαντάσματα.

Τώρα βέβαια, ο Guy Ritchie έχει πει πως θέλει να παρουσιάσει τον King Arthur ως έναν τύπο σκληρό και βουτηγμένο στη βία. Δηλαδή Rock n’ Rolla meets κλασικούς χαρακτήρες. Γιατί; Γιατί αυτός είναι ο Ritchie και αυτός είναι και ο Humman. Μόνο έτσι θα επιβιώσουν.

Μάλιστα ο σκηνοθέτας λέει πως πάντα βαριόταν τον Luke Skywalker επειδή ήταν πολύ καλός και πιστός στις αρχές του.

Όπως, υποτίθεται το Sons Of Anarchy ήταν μια διασκευή του Άμλετ, έτσι και αυτό θα είναι ο Βασιλιάς Αρθούρος που μπορεί να αποδοθεί από τον Hunnam. Αλητάκος και του δρόμου. Για να δούμε…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *