Αν το Walking Dead ήταν η παρέα σου από το σχολείο (part 2)

Αν το Walking Dead ήταν η παρέα σου από το σχολείο (part 2)

[dropcap size=dropcap]Ή[/dropcap]ρθε η ώρα για τη συνέχεια του πολυαναμενόμενου και πιο κουλού αφιερώματος που έχει υπάρξει στο ελληνικό internet. Και σας αποκάλυψα και πως που ήρθε ιδέα. Αν θέλετε να μάθετε και παράλληλα να διαβάσετε και το πρώτο μέρος, πατήστε ΕΔΩ τώρα! Αλλιώς σωπάστε για πάντα…

Έτοιμοι; Φύγαμε…

Daryl Dixon

Ο καλόκαρδος αλήτης. Το αλάνι-ρομπέν των δασών. Ο αναρχικός του σχολείου… Πόσα ακόμα επίθετα θα μπορούσα να του βρω δεν λέγεται. Σίγουρα έχετε όλοι τη φιγούρα του στο πίσω μέρο του μυαλού σας. Υπήρξε στο σχολείο όλον μας.

Ήταν μάγκας, αλλά δεν έπαιζε ξύλο παρά μόνο όταν άξιζε η φάση. Συνήθως 1-2 χρόνια μεγαλύτερος από την κάθε τάξη, αφού είχε μείνει στη 2α γυμνασίου σε Χημεία-Μαθηματικά και στην 1η Λυκείου σε όλα. Κλασικός loner, δεν ήθελε και πολλά πολλά, ενώ την έλεγε συνέχεια στον καθηγητή σε φάση τόσο trolling για να γελάσει η τάξη, όσο και σε σοβαρό ύφος εκεί που δεν το περίμενε κανείς.

Το F1 παπάκι του ήταν όλη του η ζωή, ενώ κανείς δεν τον ήθελε στις αθλοπαιδιές, καθώς αν ήταν συμπαίκτης σου δεν θα έπαιρνες μπάλα ποτέ ή αν έπαιρνες, θα σε πλάκωνε στα μπινελίκια που έχασες το γκολ/καλάθι. Αν ήσουν αντίπαλος, ο πόνος ήταν ο καλύτερος σου φίλος. Πρώτος στις καταλήψεις, που το πρωί ήταν ο αρχηγός στην οργάνωση των πανό, των συνθημάτων και του «ντου» αν χρειαζόταν, ενώ το βράδυ που από τα 500 άτομα που ψωλοβαρούσαν στο σχολείο, έμεναν 10-12 με το ζόρι, εξομολογούσε το βαρύ φορτίο που κουβαλούσε (αλκολικός πατέρας, άρρωστη μάνα, χαρτοπαίκτρα γιαγιά) σε κάποιον φλώρο, μαζί και τα όνειρα του να γίνει κάποτε indie rock μουσικός.

Αν είσαι 22-23 θα είναι σε κάποιο κρατητήριο ή ΕΠΟΠ, αν είσαι +30 μάλλον είναι σε κάποιο συνεργείο της γειτονιάς του ή ΕΠΟΠ. Ή μπορεί να τα κατάφερε να γίνει τελικά indie μουσικός.

Maggie

Η hot γκόμενα της παρέας, μα δεν είναι φανερό. Προσοχή όμως, όχι αυτές που στολιζόντουσαν κάθε μέρα σαν να ήταν η Λαμπρή. Είναι ο τύπος της κοπέλας αθλήτριας-δυναμικής που δεν ξεχνάει ότι είναι γυναίκα όμως.

Ανεπτυγμένη από τα 14, γινόταν φαντασίωση για τους συμμαθητές και ενίοτε για τους καθηγητές της. Είχε αυτοπεποίθηση και φυσικά γκόμενο εξωσχολικό, συνήθως φαντάρο. Πρώτη σήκωνε το χέρι να απαντήσει, τελευταία έφευγε από την αίθουσα στις εξετάσεις αφού και η παραμικρή λεπτομέρεια στο γραπτό της ήταν… επιμελώς επιμελημένη.

Κάθε Σάββατο ωστόσο είχε έξοδο (με τον εξωσχολικό γκόμενο) και ήταν το κέντρο της μασονικής παρέας, όχι μόνο του σχολείου, αλλά ολόκληρης της γειτονιάς. Σαν να λέμε η καγκελάριος της περιοχής. Ήξερε όλες τις σχέσεις και φιλίες συμμαθητών της και ενίοτε επενέβαινε για να φτιάξει ή να χαλάσει καταστάσεις, χωρίς να της το έχει ζητήσει κανείς. Αν έσκαγε μύτη κανάς πιτσιρικάς καθηγητής του την έπεφτε διακριτικά, όχι για πονηρούς σκοπούς αλλά για να ζυγίζει το… όπλο που θα χρησιμοποιούσε αργότερα για να ελιχθεί στη κοινωνία.

Σήμερα, στα 35 της έχει 3 παιδιά, έναν άντρα, έναν γκόμενο, έναν gay κολλητό και μια αποτυχημένη φίλη να της εξιστορεί άλλη μια βαρετή μέρα στο υποκατάστημα τράπεζας όπου και είναι υποδιευθύντρια.

Κυβερνήτης

Ο κλασικός σπαζαρχίδας ρουφιανάκος. Ξέρεις μωρέ… Αυτός που έτρωγε το ξύλο της μαϊμούς γιατί ψαχνόταν για μανούρα όλη την ώρα, πείραζε τα κορίτσια και την έμπαινε στον… ρομπέν των δασών πιο πάνω

. Τον έβλεπες να του κάνουν φατούρο στην αυλή, ή να τον σαπίζουν εξωσχολικοί σε κανά στενό. Στην τάξη ή που δεν θα έβαζε γλώσσα μέσα και θα πέταγε σαλιωμένα χαρτάκια στον… Abraham type (Δες ΕΔΩ) ή που θα παρακολουθούσε με πάθος μαθήματα όπως ιστορία, γεωγραφία. Δεν ξέρω γιατί…

Κάποια στιγμή βαρέθηκε το τόσο ξύλο και γράφτηκε σε γυμναστήριο, πολεμικές τέχνες και μπάσκετ, αλλά συνέχισε για αρκετό καιρό να τις τρώει αφού τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Με την αποφοίτηση χάθηκε και από προσώπου γης κρατώντας μια επιδερμική επαφή με επιλεγμένους ανθρώπους ώστε να σπέρνουν φήμες στην παλιά του γειτονιά για το πόσο πετυχημένος έχει γίνει.

Σήμερα, είναι ή ανθυπασπιστής στον στρατό, ή έχει το δικό του (μίζερο) μαγαζί επισκευής «PC και μηχανών γραφείου» (τυχαίο;). Ξέρετε, αυτά που είναι σε κάτι άκυρες ήσυχες γειτονιές, που όταν το βλέπεις απ’ έξω το μαγαζί δεν είσαι σίγουρος αν ποτέ δουλεύει ή έχει κλείσει.

Τι; Ήθελες να διαβάσεις για τον Shane την Beth, την Carol αλλά και την Lori; Μέχρι να ξεκινήσει το The Walking Dead τον Οκτώβριο, θα καούμε παντελώς..

Αν ωστόσο είναι οπαδός της νοσταλγίας, διάβασε:

Λατρεύουμε τα 90’s (part a)

Λατρεύουμε τα 90’s (part b)

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *