Rick και Daryl – Dumb & Dumber 3

Rick και Daryl – Dumb & Dumber 3

[dropcap size=dropcap]Ε[/dropcap]πιτέλους και ένα επεισόδιο χωρίς δράμα. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ πέρασα εξίσου τέλεια με το 10o επεισόδιο του The Walking Dead, όσο και με το 9ο. Φυσικά για διαφορετικούς λόγους.

Μπορεί στο προηγούμενο να ξεχείλιζε η αγωνία, η βαρβαρότητα και η συντροφικότητα σε βαθμό έπους, αλλά και το επεισόδιο The New World ήταν τίγκα στην ελαφρομυαλιά, χαζομάρα και γενικά στο… περνάμε καλά.

Ε, Rick; Ε, Michonne;

Βασικά για να το πιάσουμε από το τέλος, μη μου πείτε ότι η ερωτική τους έξαψη σας άφησε έκπληκτους. Είναι κάτι που περίμενα να γίνει πριν το Terminus αλλά κάπου στην πορεία ξεχάστηκε.

Όσον αφορά τον τίτλο. Ρε guys. Σε σας μιλάω, Rick και Daryl. Έχετε αντιμετωπίσει κάθε είδους κίνδυνο. Πάρε τα γαμώκλειδα του φορτηγού στην τσέπη σου Ειδικά όταν πρόκειται για ένα φορτηγά γεμάτο προμήθειες.

Βλέπεις έναν τύπο εξυπνάκια, με καπαρντίνα Matrix και περιποιημένο μούσι (το παρατήρησαν κιόλας). Πάρε τα μέτρα σου. Σας κλέβει το φορτηγό, σας ρίχνει ένα μπερτάκι, καβαλάει αργότερα το φορτηγό σαν τον Batman, με τις μαλακίες του το πετάει μέσα στη λίμνη. Και; Έρχεται το Rick και λέει: «Ε, αφού δεν σε απείλησε με το όπλο ας τον πάρουμε μαζί». Jesus saves.

Όλο το παρασκήνιο γύρω από τη σκηνή του Rick και της Michonne

Μετά από τόσα χρόνια μαυρίλας και μοναξιάς, μόλις χάρηκε λίγο ο Rick Dick, σου ήρθε από πάνω σαν πρώτης κλάσης stalker για να… μιλήσετε.

Μπράβο μουσάτε χιπστερά. Μπράβο και σε σένα. Γιατί αν θες να καλή εντύπωση σε κάποιον που οπλοφορεί και που του έκανες τη ζωή δύσκολη, πας από πάνω του μέσα στη νύχτα, after sex και του ψιθυρίζεις σαν την νεράιδα του δοντιού.

Εκτός! Αν κάτι θα γίνει μέχρι το επόμενο πρωινό. Αφήνουμε ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο.

Υ.Γ. Αν κρίνουμε από το ελαφρύ κλίμα της φάσης, έχει περάσει ένας μήνας από τη σφαγή. Μπορεί ο Rick να λέει ότι δυο βδομάδες δανείζεται η Michonne οδοντόκρεμα, αλλά τόσες πληγές δεν κλείνουν σε δυο βδομάδες. Εκτός αν εννοούσαν ότι δυο βδομάδες είναι που έκαναν φίκι-φίκι.

Υ.Γ. 2 Πολύ lame η επανεμφάνιση ως walker της Deanna. Πως γλίτωσε από τη σφαγή; Πως δεν την είχαν σκοτώσει τόσο καιρό; Anyway.

Υ.Γ. 3 H 6η σεζόν είναι η χειρότερη μακράν της Maggie. Εμφανίζεται λέει μια ατάκα και πουφ! Εξαφανιζόλ. Είχε εκείνο το επεισόδιο με τον Aaron που πήγαιναν στους υπονόμους αλλά και πάλι. Underachieving…

[embedvideo id=”vgeeFWS6AB4″ website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *