Ωχ! Μάθαμε ποιο τραγούδι παίζει στο τέλος του The Walking Dead

Ωχ! Μάθαμε ποιο τραγούδι παίζει στο τέλος του The Walking Dead

[dropcap size=dropcap]H[/dropcap] έκτη σεζόν του The Walking Dead κυλάει στους ρυθμούς της εμφάνισης του Negan. Ναι αν δεν ξέραμε το comic θα μας μπέρδευε και μας -όπως τον Rick- αυτό που λένε ότι όλοι είναι Negan, από τον στρατό του. Όμως εμείς απλά περιμένουμε να δούμε ποιος θα φαγωθεί.

Σχεδόν όλοι είχαμε αποκλείσει τον Glenn από το γεγονός και μόνο ότι είναι αυτός που τρώει τη ροπαλιά στο comic, οπότε στοιχηματίσαμε σε ένα τηλεοπτικό twist. Επίσης βγάλαμε στην απ’ έξω τον Daryl. Γιατί… ε, είναι ο Daryl.

Και εμείς εδώ στο School Of Rock αλλά και διάφοροι οπαδοί, έχουμε δαγκώσει το σερβιρισμένο δόλωμα που δείχνει μια αποδόμηση του χαρακτήρα της Carol και του Abraham. Οπότε η λογική μας οδηγεί εκεί.

Θα πάει το πράγμα όμως βάσει της λογικής; Ένας θάνατος των παραπάνω, θα είναι πολύ στενάχωρος, ωστόσο δύσκολα τον χαρακτηρίζεις σοκαριστικό. Και όλοι πλέον, ανοικτά, μιλούν για σοκ.

Πριν λίγο ήρθε στο φως το τραγούδι που θα παίξει στο τέλος της σεζόν που (ίσως) δίνει μερικά hints και είναι το λιγότερο δυσάρεστα. Γενικά οι υπεύθυνοι για την επιλογή των κομματιών στις σειρές, τα επιλέγουν με βάση τους στίχους και όχι τη μουσική τους.

Όπως αποκαλύπτει το uproxx, το κομμάτι είναι αυτό:

[embedvideo id=”N6eYH9Gaofk” website=”youtube”]

Το κομμάτι μιλάει για ζευγάρι. Δεμένο ζευγάρι. Όχι Rick-Michonne π.χ. Θα μπορούσε να είναι ο Glenn (ή η Maggie). Θα μπορούσε και ο Daryl που θυμήθηκε το δέσιμο με την Carol ή ακόμα χειρότερα όπως αναφέρει το site, το τραγούδι να το διασκευάσει η… Beth (Emily Kinney) και σαν φάντασμα να έρχεται να τον παίρνει από το πεδίο της μάχης.

Πάρτε τις ανάσες σας, κάντε τα ψυχολογικά τεστ σας, γιατί μάλλον το φινάλε το έχουμε πάρει πολύ πιο ελαφριά απ’ οτι θα μας δωθεί.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *