Ναι! Το Better Call Saul ανανεώθηκε για 3η σεζόν

Ναι! Το Better Call Saul ανανεώθηκε για 3η σεζόν

[dropcap size=dropcap]Η[/dropcap] spin off σειρά του Vince Gilligan μαζί με τον Mark Johnson, που ξεπήδησε από τα βάθη του Breaking Bad, το φοβερό Better Call Saul, θα είναι μαζί μας και του χρόνου.

Πόσες πιθανότητες είχε να πετύχει μια σειρά, που βασίστηκε σε έναν χαρακτήρα μιας ιστορίας τόσο εθιστικής όσο αυτής που πρωταγωνίστησε ο Walter White; Ο James McGill/Saul Goodman, είχε έρθει για να μείνει και είχε φανεί από τότε.

Στη δεύτερη σεζόν που ήδη έχει παίξει το 4ο επεισόδιο, ο McGill, εργαζόμενος πια σε μεγάλο δικηγορικό όμιλο, καταλαβαίνει πως οι εταιρίες νοιάζονται μόνο για το πρεστίζ τους και την πελατεία της αφρόκρεμας. Παρά την μεγάλη υπόθεση απάτης με το γηροκομείο που ξεσκέπασε ο ίδιος από τον πρώτο κύκλο, η εταιρεία αμφισβητεί τις πρακτικές του για μια νίκη και στέκεται στους τύπους.

Βήμα-βήμα, προς την τελική του μεταμόρφωση ως δικηγόρων άλλως περιπτώσεων δηλαδή. Και μαζί του ο Mike. Ο πρώην μπάτσος που κάνει και άλλες δουλείες, τίμιος μέσα στην ατιμία. Όλοι μαζί, συνθέτουν το τέλειο σκηνικό σαπίλας του Αλμπουκέρκι που τόσο αγαπήσαμε.

Να θυμίσουμε ότι υπάρχουν φήμες για εμφάνιση του Jesse Pinkman ήδη από αυτόν τον κύκλο, ενώ για τον Walter White από τον επόμενο. Αναμένουμε με αγωνία.

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *