Το Venom κατάπιε κάθε X-Men ταινία σε εισπράξεις

Το Venom κατάπιε κάθε X-Men ταινία σε εισπράξεις

Ναι, ξέρουμε. Δεν είχαμε και την καλύτερη εντύπωση για την ταινία Venom, εδώ στο site. Και είμαστε σταθεροί στη γνώμη μας, θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη. Ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε να κάνει τρομερές εισπράξεις.

Πόσο τρομερές; Ξεπέρασε ακόμα και τις πιο πετυχημένες ταινίες X-Men, ακόμα και τον Deadpool, με $783.8 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office (στα 783.1 σταμάτησε ο Merc with a mouth).

Φυσικά, η ταινία είναι pg13, που σημαίνει ότι πήγε πολύ περισσότερος κόσμος να την δει, και ειδικά σε χώρες όπως η Κίνα, που είχε βγάλει STOP στον Deadpool.

Αυτά όλα στο παγκόσμιο box office, διότι στο αμερικάνικο η ιστορία είναι αρκετά διαφορετική. Το Venom στις ΗΠΑ έχει βγάλει περίπου $210 εκ. σε εισπράξεις, τοποθετώντας το ανάμεσα από τα X-Men: Origins Wolverine ($179.8 εκ.) και X2: X-Men United ($214.9 εκ.). Όπως και να έχει η εισπρακτική επιτυχία του Venom ήταν αναπάντεχη και τόσο καλή που μόνο στις ΗΠΑ έβγαλε αρκετά παραπάνω από το budget του, που υπολογίζεται στα $100 εκατομμύρια.

Το Venom κατάπιε κάθε X-Men ταινία σε εισπράξεις

Venom 2 και Morbius

Όσον αφορά το sequel, η Sony Pictures φαίνεται να έβαλε στο πρόγραμμα δύο από τις επερχόμενες superhero ταινίες της.

Σύμφωνα με τον Justin Kroll του Variety, η εταιρία παραγωγής πρόσθεσε μια “μη sequel” ταινία για τις 10 Ιουλίου 2020 και ένα sequel για τις 2 Οκτωβρίου 2020.

Είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για το Morbius με πρωταγωνιστή τον Jared Leto στο ρόλο του ομώνυμου βαμπίρ της Marvel, καθώς και για το δεδομένο sequel του Venom.

Άλλωστε ο Tom Hardy είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό ότι έχει υπογράψει για τρεις ταινίες και έτσι το Venom 2 φαντάζει σίγουρο, ιδιαίτερα μετά και την άκρως επιτυχημένη εμπορική πορεία του.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *