Το trailer του Moon Knight έσπασε ρεκόρ στο YouTube

Το trailer του Moon Knight έσπασε ρεκόρ στο YouTube

Η προσμονή των Marvel fans για το trailer του Moon Knight ήταν αρκετά μεγάλη αλλά κανείς δε περίμενε τόσο μεγάλη ώστε να σπάσει και ρεκόρ προβολών και likes στο YouTube.

Σύμφωνα με το The Direct κιόλας το πρώτο trailer του Moon Knight ξεπέρασε το 1 εκ. likes στο YouTube κανάλι της Marvel και έτσι νίκησε τα αντίστοιχα trailers των Hawkeye (915K) και WandaVision (760k). Ξεπέρασε επίσης τα πρώτα δύο trailer του Loki με 723k και 695k likes αντίστοιχα, καθώς και το δεύτερο trailer του Falcon and the Winter Soldier (652k).

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για το έκτο κατά σειρά σόου του MCU στην streaming υπηρεσία μετά τα “WandaVision”, “Falcon and the Winter Soldier”, “Loki”, “What If?” και “Hawkeye”.

Το cast του Moon Knight περιλαμβάνει τους Oscar Isaac, Ethan Hawke, May Calamawy, Dina Shihabi, Alexander Cobb, Gaspard Ulliel και Loic Mabanza.

Η σύνοψη του Moon Knight:

Ένας πρώην πεζοναύτης της Αμερικής, που παλεύει εσωτερικά με πολλά προβλήματα, θα λάβει τις δυνάμεις ενός Αιγύπτιου Θεού της Σελήνης. Σύντομα, όμως θα ανακαλύψει ότι αυτές οι δυνάμεις είναι ευλογία και κατάρα για την ταραγμένη ζωή του.

Το Moon Knight αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου αποκλειστικά στο Disney+. 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *