«Το artwork του Book Of Souls τρομοκρατεί τα παιδιά»

«Το artwork του Book Of Souls τρομοκρατεί τα παιδιά»

[dropcap size=dropcap]Έ[/dropcap]να θέμα που έφερε στο προσκήνιο το Stern.de αλλά προσωπικά διάβασα πρώτα τον σχολιασμό στο Metalsucks για να καταλάβω ακριβώς τι παίζει. Μια διαφημιστική αφίσα για το The Book Of Souls των Iron Maiden «σκεπάστηκε» με ένα μήνυμα, καθώς τρομοκρατούσε τα παιδιά.

 

Για όσους δεν ξέρουν Γερμανικά, το σημείωμα λέει:

«Υπάρχουν πολλά νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία στην περιοχή. Αυτό το poster δεν έχει δουλειά εδώ».

Εντάξει, όλοι το πήραμε πρέφα. Όλοι ξέρουμε την ακούραστη φοβισμένη ελληνίδα μάνα, που μάλλον δεν θα διαφέρει από την γερμανίδα τελικά. Γιατί αυτή η δουλειά μοιάζει με το group του fb MANOULES TOY FACEBOOK που βλέπεις κατά καιρούς (αναδημοσιευμένα από άλλα sites), ερωτήματα και φοβίες τους που σε κάνουν να έχεις τάσεις εμετού.

Στην εποχή μου μπορεί και να ίσχυε το παραπάνω. Θυμάμαι πως είχα χεστεί στο δημοτικό, όταν είδα το εξώφυλλο του Run To The Hills. Αλλά μιλάμε για μια εποχή που τις Παρασκευές βράδυ βλέπαμε το ΡΕΤΙΡΕ.

Αν κρίνω από τα ανηψούδια μου, που το τάμπλετ έχει γίνει εξάρτημα του σώματος του και αυτά με μαθαίνουν… cool sites, δεν νομίζω πως το συγκεκριμένο εξώφυλλο μπορεί να τους τρομάξει. Μάλλον πειράζει κάποιους που μπορεί από περιέργεια, αυτά τα παιδιά να ανακαλύψουν το μεγαλείο αυτής της μουσικής.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *