«Ένα μάτσο παλιάτσοι οι Twisted Sister» – Let The War Begin!

«Ένα μάτσο παλιάτσοι οι Twisted Sister» – Let The War Begin!

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Dee Snider έκανε το λάθος να σχολιάσει σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, την εποχή των Kiss μετά τους Ace Frehley και Peter Criss. Και όχι μόνο να την σχολιάσει, αλλά να του πει ότι και δεν του αρέσει. Έτσι έρχεται η απάντηση από τον Paul Stanley μέσω του podcast του Chris Jericho.

Όλες αυτές οι αλλαγές του lineup των Kiss ήταν μια «προσβολή» για την ιστορία της μπάντας, σύμφωνα με τον frontman των Twisted Sister.

«Δεν καταλαβαίνω πως το αποδέχεται ο κόσμος. Μα καλά, επέλεξαν τον Tommy Thayer; Είναι προσβλητικό. Ο τύπος μιμείται των Ace Frehley και πριν από αυτό έπαιζε σε μπάντα διασκευών για τους Kiss».

Η απάντηση του Stanley:

«Όταν οι KISS αντικατέστησαν τους Pete και Ace, ήρθαν οι Eric Carr και Vinnie Vincent με δικά τους make up και περσόνες. Αυτό ο κόσμος το αποδέχτηκε και ήταν φοβερό. Αυτός ο τύπος (σημ. ο Snider) είναι ένας ποζεράς και πάντα ψάχνει μανιωδώς να τον πάρουν στα σοβαρά και να ακουστεί. Αυτό όμως ποτέ δεν θα γίνει καθώς αυτός και η μπάντα του είναι ένα μάτσο παλιάτσοι».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *