Το νέο Hellraiser από το Hulu μας τράβηξε το ενδιαφέρον

Το νέο Hellraiser από το Hulu μας τράβηξε το ενδιαφέρον

Το Hulu και η 20th Century Fox κυκλοφόρησαν το πρώτο trailer του νέου Hellraiser με την Jamie Clayton στο ρόλο του Pinhead.

Ένα νέο παζλ κάνει την εμφάνισή του για να ξεκλειδώσει τους χειρότερους φόβους των ανθρώπων, δεν υπάρχει έπαθλο. Μόνο η κόλαση και οι ψυχές που θα συλλέξουν οι Cenobites.

Αν και αναφέρεται από πολλούς ως remake, το νέο Hellraiser είναι κάτι σαν reimagining από τον σκηνοθέτη David Bruckner. Το πρώτο Hellraiser του 1987, ήταν η ακριβής μεταφορά του βιβλίου του Clive Barker σε σκηνοθεσία και σενάριο του ίδιου του συγγραφέα, ενώ ακολούθησαν πάρα πολλά σίκουελ, που έχαναν σταδιακά το ενδιαφέρον τους (προσωπικό αγαπημένο εδώ στο SOR το Inferno).

Το Hellraiser αναμένεται στις 7 Οκτωβρίου στο Hulu, κάτι που σημαίνει ότι στην Ελλάδα θα το απολαύσουμε -εκτός απροόπτου- μέσα από το Disney+, όπως έγινε και στην περίπτωση του Prey.

Το cast του Hellraiser περιλαμβάνει τους: Odessa A’zion (Grand Army), Jamie Clayton (The L Word: Generation Q), Adam Faison (Everything’s Gonna Be Okay), Drew Starkey (Outer Banks), Brandon Flynn (Ratched), Aoife Hinds (The Long Call), Jason Liles (Stereoscope), Yinka Olorunnife (The Transporter), Selina Lo (Boss Level), Zachary Hing (Halo), Kit Clarke (Leonardo), Goran Visnjic (The Boys) και Hiam Abbass (Succession).

Επισκεφθείτε το online βιβλιοπωλείο μας Kronosbooks.gr

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *