Τι λέει Rick; Ξεθαρρέψαμε;

Τι λέει Rick; Ξεθαρρέψαμε;

[dropcap size=dropcap]Δ[/dropcap]εν μπορείτε να πείτε, είχε ένα ενδιαφέρον το 13ο επεισόδιο του The Walking Dead, από που να αρχίσω και που να τελειώσω δεν ξέρω. Έχει πλάκα πάντως που όλοι ανησυχούμε για την Αλεξάνδρεια και προσπαθούμε να δούμε πίσω από τα easter eggs που μας πετάνε.

Αλλά πάντα κρίνοντας από αυτό που βλέπουμε (μην πεταχτεί κάνας εξυπνάκιας με το γαμώκομικ), η παρέα μας είναι αυτοί που θα κάνει ζημία και όχι το αντίθετο.

Spoilers

Η Carol κάνει bullying…

Η αξιαγάπητη serial killer-νοικοκυρά δεν διστάζει να απειλήσει ένα παιδάκι για να μην αποκαλύψει ότι έκλεψε όπλα την ώρα της φαγόποσίας της μπουρζουαζίας. Θα μου πεις, λογικό αφού την έπιασε redhanded.

Το θέμα είναι ότι φάνηκε αρκετά πειστική και δεν το σκέφτηκε καθόλου, παρά τους εφιάλτες που είχε πρόσφατα όταν και ξεκοίλιασε το κοριτσάκι στον 4ο κύκλο.

Ο Rick θέλει γλυκάκι…

Αν και αρχικά απαντούσε στη συζήτηση με τον άνδρα της δημάρχου με μουγκρητά, στη συνέχεια πήρε τα πάνω του και χώθηκε στην ξανθιά που τον κούρεψε. Και δεν ήταν το φιλί μόνο…

Screen shot 2015-03-09 at 9.34.21 PM

Κοίτα βλέμμα. Εδώ μου έκατσε. Δηλαδή Ρικ θα τα κάνεις μπουρδέλο για να ξαναφτιάξεις οικογένεια; Δεν πειράζει να φάμε και μερικούς ε; Πφ, αμερικάνοι…

Η Σάσα έχει ψυχολογικά…

Παρατήρησε κανείς ότι όλοι οι μαύροι της σειράς έχουν προβλήματα. Ο Μόργκαν (που είναι αυτός;), η Michonne στις αρχές, ο Tyrrese, o Bob, ο Παπάς και τώρα η Shasa. Συγχωρέστε με αν ξεχνάω κάποιον.

Πολύ ρατσιστικά πάει το θέμα. Δηλαδή οι μαύροι δεν την παλεύουν σε μια zombie apocalypse;

Τώρα μιλήστε με το χέρι στην καρδιά, όταν χλαπάκωνε τα μακαρόνια ο Ντάριλ και οι άλλοι δυο αντάλλασσαν βλέμματα πονηρά και λέγανε «του πες – δεν του πες», τι σας πέρασε από το μυαλό ότι θα του ζητούσανε. Επίσης βλέπουμε ότι σε όλο τον 5ο κύκλο, ο ρόλος της Maggie έχει συρρικνωθεί στο ελάχιστο. Η μοναδική στιγμή που είχε μέχρι τώρα είναι το κλάμα για την αδερφή της. Γενικά είναι εξαφανισμένη. Για να μην μιλήσω για το supporting cast.

screen-shot-2015-03-09-at-9-26-03-am

Ίσως αυτοί να είναι οι επόμενοι που θα την κάνουν και μας προετοιμάζουν για να… μην μας λείψουν;

Και απ’ ότι βλέπουμε στο promo για το 14ο, θα γίνει ένας χαμούλης…

[embedvideo id=”DAzwKchc76M” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *