Τα 10 νέα πράγματα που θα δούμε στο The Walking Dead

Τα 10 νέα πράγματα που θα δούμε στο The Walking Dead

[dropcap size=dropcap]Δ[/dropcap]ιαβάσαμε, ρωτήσαμε, ψάξαμε… Και ιδού. Μαζέψαμε μερικά πραγματάκια που θα δούμε στη νέα, 6η σεζόν του The Walking Dead που ξεκινάει από στις 11 Οκτωβρίου του 2015.

Walkers παντού…

Όπως είπαν και στο comic con, μόνο στο πρώτο επεισόδιο, θα κάνουν την εμφάνιση τους 654 walkers! Για όνομα του… Χέρσελ! Αυτό βέβαια, ίσως συνδέεται με τους Wolves που όπως είδαμε, τους κρατούσαν φυλακισμένους σε containers σαν αρνάκια του γάλακτος.

Έχετε το νου σας για easter eggs

Στην πρεμιέρα, οι παρατηρητικοί θα έχουν την ευκαιρία να βρουν απαντήσεις για ολόκληρη τη σεζόν, όπως έχει αποκαλύψει ο Scott Gimble. Από την άλλη, ο Andrew Lincoln τονίζει πως το πρώτο επεισόδιο θα εξελιχθεί, όχι και τόσο αναμενόμενα. ΩΧ!

Τρία gore επεισόδια

Αν σας σόκαρε η περσινή πρεμιέρα, ετοιμαστείτε Χ3 για φέτος καθώς, μέχρι και το επεισόδιο #3 θα έχει ένταση και μπριζολίδι.

the-walking-dead-andrew-lincoln-zombie-wall-636-370

Flashbacks

Αυτό το είχαμε αναφέρει και σαν ξεχωριστή είδηση ΕΔΩ. Πολλά και διάφορα flashback των χαρακτήρων θα κάνουν την εμφάνιση τους. Η ιστορία των Wolves, η ιστορία του Morgan; Ποιος ξέρει…

Morgan friend or foe;

Εδώ τα δημοσιεύματα διίστανται. Πολλοί λένε ότι το προφανές, που είναι να κοντραριστούν ο Rick με τον Morgan λόγω διαφορά φιλοσοφίας, είναι ένα τρικ για να καταλάβουν μαζί την Αλεξάνδρεια. Σαν τον Τσίπρα με τον Μεϊμαράκη ένα πράγμα…

Ο ρόλος των Wolves

«Θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην 6η σεζόν, αλλά όχι αυτό που πιστεύει ακριβώς ο κόσμος». Λόγια του Gimble και πάλι. Τι να εννοεί ο ποιητής; Δεν θα είναι απλά το rival group απλά ένα, ας το πούμε ενδιάμεσο στάδιο;

Ο άγριος Daryl

Φήμες αναφέρουν πως η κόντρα τελικά δεν έρθει από την πλευρά του Morgan αλλά από τον Daryl καθώς παρά τη φιλία του με το gay ζευγάρι, δεν είναι άνθρωπος της κοινότητας. Τουλάχιστον, όχι της Αλεξάνδρεια.

daryl-dixon-walkingdead

Πολλοί νέοι ηθοποιοί

Δείτε τους ΕΔΩ

Πιο πολλές comic αναφορές

Όλοι αναφέρουν πως η πορεία του Glenn (Steven Yeun) τελειώνει στην 6η σεζόν. Αυτό με τις comic αναφορές βγαίνει από τα χείλη του Robert Kirkman μας βάζει σε ανησυχία γιατί, αν και η ιστορία δεν ακολουθείται ακριβώς πάει σε γνώριμα μονοπάτια. Και αυτά «συμμαδεύουν» το κεφάλι του Glenn.

Θα τα φτιάξει ο Rick με την Jessie;

Θυμάστε γιατί έχασε τα μυαλά του ο Rick με την Jessie; Ρίχτε μια ματιά ΕΔΩ… Τώρα που είναι single δεν είναι λογικό να τα τακιμιάσουν; Όχι τόσο εύκολα. Όσο παπάρι και αν ήταν ο Pete δεν παύει να ήταν πατέρας. Και τα παιδιά του δεν βλέπουν τον δολοφόνο του πατέρα τους με καλό μάτι.

[embedvideo id=”lUaxF2gGumU” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *