Μια ματιά στους νέους χαρακτήρες του The Walking Dead

Μια ματιά στους νέους χαρακτήρες του The Walking Dead

[dropcap size=dropcap]Σ[/dropcap]τις 23 Αυγούστου μπορεί να έχουμε την εκκίνηση του Fear The Walking Dead και θα καλύψει όσο να ‘ναι το κενό της μητρικής σειράς. Για λίγο όμως… Αν δεν παίξει το soundtrack τον Οκτώβριο, δεν νιώθουμε ικανοποιημένοι.

Όπως κάθε χρόνο, μερικοί key (ή λιγότεροι key) χαρακτήρες θα κάνουν την εμφάνιση τους στον κόσμο του Rick για να δώσουν λύσεις, να βάλουν εμπόδια ή να τα κάνουν μαντάρα.

Πέρα από τον (αστικό μύθο πια) Negan που δεν ξέρουμε αν θα κάνει την εμφάνιση του, πάμε να δούμε το cast που ξέρουμε με σιγουριά.

Heath

Ο Corey Hawkins θα παίξει τον heath, έναν χαρακτήρα κατευθείαν από το comicbook. Δεν ξέρουμε αν θα γίνει και στη σειρά, αλλά στο κόμικ γίνεται φιλαράκι με τον Glenn, ενώ θα πιάσει γκόμενα τη νέα γιατρό της Alexandria. Ποια είναι αυτή;twdheath-138809-139007

Dr Denise Cloyd

Η Merritt Wever έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό για τον ρόλο. Όπως ξέρουμε, στο τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου, η Alexandria ξέμεινε από γιατρό, έτσι η Denise γίνεται πολύτιμο μέλος της κοινότητας.

twddenise-146110

Carter

Αυτός δεν μας έρχεται από το comicbook. Θα τον ενσαρκώσει ο Ethan Embry, Ο παραγωγός Gimble έχει αναφέρει πως θα είναι μια μίξη χαρακτήρων από το κόμικ, οπότε μένει να δούμε τι ακριβώς θα παίξει. Αν πρέπει να μαντέψουμε, θα πούμε ότι θα είναι το αγκάθι στον κώλο του Rick και μάλλον αυτός που του φωνάζει στα μούτρα την ήδη αγαπημένη μας ατάκα.

Ξέρεις σε ποιον μιλάς ρε μαλάκα; Νε τι; (ελεύθερη μετάφραση)twdcarter-146111

[embedvideo id=”cgX1geb4FlA” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *