Τα κωλοπαίδια που μας εκνευρίζουν στις σειρές – Volume I

Τα κωλοπαίδια που μας εκνευρίζουν στις σειρές – Volume I

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]λες οι σειρές που γνωρίζουν επιτυχία έχουν και από έναν χαρακτήρα ανήλικο, δηλαδή παιδί. Συνήθως τα παιδιά «μπλέκουν» την πλοκή και δημιουργούνται προβλήματα που βοηθούν όμως στην εξέλιξη της εκάστοτε σειράς. Δεν παύουν όμως να μας ξενερώνουν.

Διαβάστε το δεύτερο μέρος ΕΔΩ!

max-charles-the-strain-season-2-fxZach (The Strain): Ο πιτσιρικάς που οδήγησε στον θάνατο την Nora (Mia Maestro) στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν. Δεν φτάνει που στην 1η σεζόν, δεν μιλούσε σε άνθρωπο και θεωρούσε τη μητέρα του νορμάλ ενώ ήταν βαμπίρ, στο δεύτερο κύκλο έπρεπε να το «τερματίσει». Έκανε αυτό που δεν θα έκανε κάνεις φυσιολογικός άνθρωπος στην θέα ένος απόκοσμου πλάσματος. Έφυγε από την ασφάλεια των πρωταγωνιστών μας για να είναι μαζί με την μητέρα του τη.. βαμπιρέλα. Μπράβο Zach, η μαλακία σου όμως «πληρώθηκε» με τον θάνατο μιας εκ των πρωταγωνιστών. Τουλάχιστον ο από κάτω μπάμιας σκότωσε τη μανούλα όταν έπρεπε.

Carl (The Walking Dead): Η φλωράντζα που ξαφνικά έγινε ράμπο. Αυτός ο πιτσιρικάς στις πρώτες χρονιές του TWD, ήταν το παιδί της μαμάς που φοβόταν όπου και αν ήταν τους walkers, μέχρι την στιγμή που φτάνουν οι πρωταγωνιστές μας στη φυλακή. Εκεί η Lori η μητέρα του, πεθαίνει στη γέννα και μπαίνει στο στάδιο για τη μετάλλαξη. Ο Carl, παίρνει την ευθύνη ώστε να την ξεκάνει. Αυτή του η κίνηση τον κάνει ράμπο ξαφνικά και στις επόμενες σεζόν μέχρι και την τωρινή, το παίζει νέος Ρικ. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τους λόγους που τον αντιπαθούμε, το περπάτημα πιγκουίνου (ακα μαγκιάς να ούμε) με το δανεικό καουμπόικο καπέλο είναι αρκετό.

GyLzu
Ruby

Ruby (According to Jim): Σε αυτήν την all-time classic κωμική σειρά υπάρχει ένας παιδικός χαρακτήρας που καταντάει εκνευριστικός. Η Ruby, μια από τις κόρες του Jim. Αν και στις πρώτες σεζόν το συγκεκριμένο κοριτσάκι είναι ήσυχο και υπάκουο, στις τελευταίες όπου και αγγίζει την εφηβεία γίνεται σπαστικό. Ο λόγος είναι απλός, φορτώνει σε όλους τα προβλήματα των έφηβων κοριτσιών, φαντάσου να είσαι πατέρας και να έχεις στο σπίτι 3 γυναίκες να γκρινιάζουν. Καημένε Jim…

screen-shot-2015-01-28-at-2-10-47-pm-e1422478067833Sydney (Parenthood): Κάνε παιδί, να δεις καλό λένε. Η παροιμία αυτή ταιριάζει γάντι στον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Η σειρά έχει 6 σεζόν, η Sydney στην 1η σεζόν μας παρουσιάζεται ως το κοριτσάκι του μπαμπά, που της αρέσει να περνάει χρόνο μαζί του. Στην 2η και 3η σεζόν κάτι αλλάζει και από ήσυχος χαρακτήρας, μετατρέπεται σε μια κακομαθημένη πριγκιπέσα του σπιτιού. Αφορμή μια παρτίδα που χάνει σε οικογενειακό παιχνίδι από τον θετό της αδελφό. Τον χλευάζει συνέχεια ως βλάκα, αράζει στους καναπέδες και τρώει ότι βρει.78468

Dana (Homeland): Η τύπισσα που δεν θα ήθελε να έχει κάνεις για φίλη. Όχι ότι έχει κάτι το πολύ ενοχλητικό, αλλά οι επιλογές της στις σχέσεις είναι για τον «πέουλα». Τις αρέσουν τα κακά αγόρια (ένα συγκεκριμένο) και αγγίζει τα όρια της παρανομίας με τις πράξεις της, αφού την παρασύρουν. Όταν χώρισε  οι φανς αναθάρρησαν λίγο, αλλά προς «έκπληξη» τους κατέληξε με ακόμα ένα χαμένο κορμί για γκόμενο. Τι να πεις…..έφηβοι….

south-park-s15e04-tCartman (SouthPark): Για πολλούς (μεταξύ τους και εγώ) ο πιο γαμάτος χαρακτήρας της γνωστής σειράς, για άλλους ότι χειρότερο υπάρχει. Ο Cartman χώνει τους άλλους για τις δουλειές του πάντα, είναι λίγο ρατσιστής αφου αντιπαθεί τους Εβραίους (συγκεκριμένα τον Kyle) και τις μειονότητες και το παίζει αρχηγός του σχολείου χωρίς να είναι. Είναι με λίγα λόγια ένα σπαστικό παιδάκι δημοτικού σχολείου.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *