Τα κωλοπαίδια που μας εκνευρίζουν στις σειρές – Volume II

Τα κωλοπαίδια που μας εκνευρίζουν στις σειρές – Volume II

[dropcap size=dropcap]Ή[/dropcap]ρθε η ώρα να ξαναρίξουμε την χολή μας, για τα ανήλικα που μας σπάνε τα νεύρα σε ξένες σειρές. Αυτή τη φορά με guest writer των επί Game of Thrones θεμάτων, συντάκτη Ρωμανό Βαφειάδη.

Το πρώτο μέρος (ΕΔΩ) είχε τα μισά κωλοπαίδια, γιατί βλέπετε είναι πολλά, καθώς σε κάθε σειρά που σέβεται τον εαυτό της υπάρχει και από ένα νευρόσπαστο.

Bruce (Gotham): Σίγουρα ο Bruce Wayne είναι γαματός ως Batman αλλά στο Gotham που είναι ακόμα τα origins του Gotham_S1_OneSheet_Bruce_Wayneκάθε χαρακτήρα, είναι κάπως διαφορετικός. Είναι πολύ μυγιάγγιχτος λόγω ίσως του πλούτου του και δεν έχει ιδέα πως είναι πραγματική ζωή στον έξω κόσμο.

Εκτός από αυτό, στα δύο πιο πρόσφατα επεισόδια του Gotham επιβεβαίωσε γιατί πολλές γυναίκες βγάζουν «κακό» όνομα για το ανδρικό πληθυσμό. Παράτησε την Cat στα κρύα του λουτρού για την εντυπωσιακή ανίψια του Galavan που σαν σκοπό έχει να τον χειραγωγήσει. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός Μπρουσάκο.

193f39b1dfe505c260e84d5d008bd872Cat (Gotham): Η συγκεκριμένη είναι ένας συμπαθής χαρακτήρας στο Gotham που όμως είπαμε πάνω προσπάθησε να σώζει τον Bruce από την ανίψια του Galavan, αφού είναι φως-φανάρι ότι έχει αισθήματα για αυτόν.

Κανείς όμως δεν ξεχνάει ότι έγινε τσιράκι της Fish Mooney (αιωνία η μνήμη της) και ότι πήγε να σκοτώσει το Gordon, τον Harvey, τον Πιγκουίνο και πάει λέγοντας. Η σεμνή αλλά καλή κοπέλα το έπαιξε ράμπο και τώρα γύρισε πάλι στον καλό της εαυτό… Οι προσωπικότητες αγάπη μου δεν αλλάζουν με το πάτημα ενός διακόπτη.

Olly (Game of Thrones): Δεν ξέρω αν είναι το πιο μισητό ή όχι, αλλά σίγουρα olly2_3342750bείναι το πιο αχάριστο. Λοιπόν Olly άκου να δεις πως πάει. Όταν κινδυνεύεις να πεθάνεις από ασπρουλιάρικα (wannabe) ζομπάκια, πού ακόμα και αν σωζόσουν με κάποιο θαύμα πάλι στα θυμαράκια θα κατέληγες από το κρύο, και έρχεται ένας μακρυμάλλης μορφονιός και σε γλιτώνει, ακόμα και πριγκίπισσα της Disney να μην είσαι, όπως και να το κάνουμε  μια υποχρέωση του έχεις. Και υποχρέωση να μην του έχεις (γιατί είσαι ηλίθιο) δεν τον προδίδεις έτσι απλά. Δίνεις και την χαριστική μαχαιριά τρομάρα σου.

GlenbishopGlen Bishop (Mad Men): Εντάξει, ότι ακριβώς μισητό παιδί αλλά σίγουρα κάπως παράξενο. Και όχι, το ότι επέστρεψε αργότερα για να τα κάνει όλα πουτάνα δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι σαν φιστίκι που σου κάθισε στο λαιμό. Πολύς κόσμος λέει πως δεν ήταν έτσι ο ρόλος του αλλά τον παρουσίασε έτσι γιατί δεν έχει και πολυ… ταλέντο. Κακίες!

Screen shot 2015-11-12 at 5Becca Moody (Californication): Έχεις πατέρα τον ύψιστο Hank Moody. ΟK, έχει τα θεματάκια του. Εσύ πρέπει να του τα θυμίζεις συνέχεια μωρή σκρόφα; Πήγαινε στη γωνία τώρα με το ένα πόδι στον αέρα και πάρε για παρέα μαζί σου τη…

Ντόρα η εξερευνήτρια… Αυτό!

enhanced-buzz-29640-1425146197-11

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *