Πουλήθηκε η μεγαλύτερη συλλογή games στον κόσμο!

Πουλήθηκε η μεγαλύτερη συλλογή games στον κόσμο!

Michael Thomasson κατείχε το ρεκόρ της μεγαλύτερης συλλογής video games στον κόσμο και μάλιστα είχε μπει και στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness. Στην τελευταία καταμέτρηση, τα games του Thommason έφταναν σχεδόν τα 12.000, ενώ είχε στην κατοχή του και έναν μεγάλο αριθμό από κονσόλες και υπολογιστές.

Και λέμε “είχε” γιατί η μεγαλύτερη συλλογή από video games άλλαξε χέρια και ο Thommason είναι πλέον κατά 750.250 δολάρια (περίπου 553.000 ευρώ) πλουσιότερος! Η πώληση της συλλογής έγινε μέσω δημοπρασίας, όπου μετά από 56 προσφορές (που ξεκίνησαν από το… ένα δολάριο), νικητής βγήκε ένας χρήστης με ψευδώνυμο “peeps_10091970″, η πραγματική ταυτότητα του οποίου παραμένει έως αυτή τη στιγμή άγνωστη.

[embedvideo id=”JWfx2ZX5BuM” website=”youtube”]

Ο παραπάνω χρήστης συναγωνίστηκε μέχρι την τελευταία στιγμή με τον “αντίπαλό” του “catch123” η μεγαλύτερη προσφορά του οποίου ήταν στις 750.000 δολάρια. Ο νικητής της δημοπρασίας -και κάτοχος πλέον της μεγαλύτερης συλλογής video games στον κόσμο- εκτός από τα games (και μάλλον και τις κονσόλες) θα παραλάβει επίσης και το αντίστοιχο πιστοποιητικό από τον οργανισμό Guinness, καθώς και μια εφόρου ζωής συνδρομή στο περιοδικό Retro Magazine και ένα υπογεγραμμένο τεύχος του όπου παρουσιάζεται η παραπάνω συλλογή σε ένα εκτενές αφιέρωμα.

Δείτε πανοραμικά πλάνα της συλλογής του ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Εσείς πόσα θα δίνατε για να γίνετε κάτοχός της;

Πηγή: Gameworld.gr

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *