Ο Dickinson ανέφερε ότι ο Harris έχει… καταθλιπτικά συναισθήματα

Ο Dickinson ανέφερε ότι ο Harris έχει… καταθλιπτικά συναισθήματα

[dropcap size=dropcap]T[/dropcap]ο έχουμε αναφέρει τόσες φορές. Οι συνεντεύξεις του Dickinson δεν είναι ποτέ τυπικές. Ο τύπος δεν φοβάται τίποτα και λέει αυτό που σκέφτεται. Αυτή τη φορά αναφέρει τον προβληματισμό του για τις λεπτομέρειες που έχει το Tears Of The Clown όσον αφορά ένα καταθλιπτικό άτομο.

Πως τα γνώριζε αυτά ο Steve Harris που έγραψε τους στίχους αν δεν τα έχει βιώσει. Ο Bruce αναφέρει επίσης ότι πολύ αργότερα από την ηχογράφηση τους εκμυστηρεύτηκε ότι το έγραψε για τον Robin Williams.

«Όταν τελειώσαμε την ηχογράφηση, πήγα και τον ρώτησα. “Αυτοί οι στίχοι είναι πολύ ωραίοι, που αναφέρονται;”. Μου απάντησε: “Στον Robin Williams”. Με εξέπληξε που ήταν τόσο συγκεκριμένος. Είναι πολύ ασυνήθιστο για τον Steve να καταπιάνεται με ένα τόσο πρόσφατο θέμα και με τόση ευθύτητα. Είχε κάνει και το Rime Of The Ancient Mariner αλλά αυτό ήταν ένα επικό ποίημα. Ενώ η ιστορία με τον Robin Williams είναι τραγική και με πολλές λεπτομέρειες. Δεν είναι σωστό να πω “είμαι χαρούμενος” με αυτό το κομμάτι, αλλά είμαι χαρούμενος που το έγραψε. Ίσως έχει νιώσει και ο ίδιος έτσι στο παρελθόν. Αυτή την απομόνωση που ένιωσε και ο Williams. Έχει πολλές λεπτομέρειες το κομμάτι για το πως αισθάνθηκε ο Robin, οπότε ίσως τα έχει νιώσει και ο Steve».

[embedvideo id=”6vMDpvgXqZ4″ website=”youtube”]

Related post