Ο Chris Evans έχει όνειρο να παίξει στο Star Wars

Ο Chris Evans έχει όνειρο να παίξει στο Star Wars

Τι κι αν έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του ως Captain America ή ακόμα και ως Human Torch μέσω του Multiverse του Marvel Cinematic Universe, ο Chris Evans όχι απλά δεν λέει όχι να παίξει και στο Star Wars, αλλά παρακαλάει κιόλας.

Με αφορμή την κυκλοφορία της επερχόμενης animated ταινίας της Pixar, Lightyear, ο Evans παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο MTV. Στο πλαίσιο αυτό ο δημοσιογράφος του μέσου επισήμανε πως το μόνο που μένει για να ολοκληρώσει ο Evans το Disney βιογραφικό του είναι μια Star Wars ταινία και ένα μιούζικαλ, με τον ηθοποιό να απαντάει παθιασμένα:

«Ναι, γιατί δεν υπάρχει ένα Star Wars; Θεέ μου, πόσο θα λάτρευα να είμαι στο Star Wars! Θα έκανα τα πάντα. Ακόμα και αν ήμουν ένας Stormtrooper. Θα ήμουν ενθουσιασμένος.»

Όπως δηλώνει ξεκάθαρα, λοιπόν, ο Chris Evans θα έκανε τα πάντα για να παίξει σε μια Star Wars ταινία. Το αξιοσημείωτο είναι πως αυτή τη στιγμή το τηλεοπτικό Star Wars σύμπαν διαρκώς επεκτείνεται, με σειρές όπως τα The Mandalorian, Obi-Wan και The Book of Boba Fett, ενώ η Lucasfilm έχει στα σκαριά και πολλαπλές ταινίες, όπως αυτή του σκηνοθέτη Taika Waititi, μια νέα τριλογία από τον Rian Johnson και το Rogue Squadron. Επομένως, σίγουρα υπάρχουν πολλοί ρόλοι που θα χρειαστεί να καλυφθούν.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *