Ο… Bilbo Baggins στο Captain America: Civil War

Ο… Bilbo Baggins στο Captain America: Civil War

[dropcap size=dropcap]Η[/dropcap] Marvel ανακοίνωσε πως σε λίγες μέρες ξεκινάει τα γυρίσματα για το επόμενο πουλέν της, το Captain America: Civil War και πέραν αυτού μας έδωσε μερικά νέα ακόμα…

Το σημαντικότερο είναι η προσθήκη του Martin Freeman στο cast που όπως ανέφερε το μεγάλο κεφάλι της Marvel, Kevin Feige, είναι μεγάλη τιμή για το κινηματογραφικό της σύμπαν. Ωστόσο δεν ξέρουμε ακόμα τον ρόλο του. Ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα όμως κάνουν λόγο για τον ρόλο του Everett Ross, έναν πράκτορα της αμερικάνικης κυβέρνησης. Και μάλιστα πως θα παίξει αυτόν τον χαρακτήρα και στο Black Panther. 

Να θυμίσουμε και πως ο «κολλητός» του στο Sherlock, Benedict Cumberbatch, θα υποδυθεί τον Doctor Strange, επίσης της Marvel.

Όσα θέλετε να μάθετε για το Civil War

Ένα δεύτερο νέο, είναι η σύνοψη της ταινίας που όμως αν είστε αναγνώστες του School of Rock είναι κάτι που θα το έχετε διαβάσει πριν μήνες από τον Φίλιππο Συμεωνίδη. Ton Marvel Expert δυτικών προαστίων και όχι μόνο.

Το studio αναφέρει: «Το Captain America: Civil War, συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το Age Of ultron. Δηλαδή μια μάχη μου άφησε τη μισή γη γκρεμισμένη. Έτσι οι κυβερνήσεις ψάχνουν τρόπο να αποτρέψουν στο μέλλον τέτοιας έκτασης συγκρούσεις με το να προσπαθήσουν να περιορίσουν τον ρόλο των Avengers».

Άμεση σύνδεση του Age Of Ultron με το Civil War

Να σημειώσουμε πως στα κόμικ ο Spider-Man είναι αυτός που δίνει τη λύση, θα τον συμπεριλάβουν όμως στην ταινία; Άγνωστο…

Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2016 και οι αδελφοί Russo θα αναλάβουν την σκηνοθεσία μετά το Captain America: The Winter Soldier.

NE1RDCSIWk9N56_2_b

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *