Οι Electric Litany “τιμωρούν” Πειραιά και Βόλο… Ποιοι;;;;

Οι Electric Litany “τιμωρούν” Πειραιά και Βόλο… Ποιοι;;;;

Πραγματικά αυτή η “είδηση” με έκανε να γελάσω χτες. Κάποιοι τύποι που πρώτη φορά τους ακούω, αν και δεν έχει σημασία η δική μου εμπειρία σε αυτό, αποφάσισαν να “τιμωρήσουν” τους κατοίκους του Πειραιά και του Βόλου για τα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής (18/05).

Στο School Of Rock, απεχθανόμαστε σαν ο διάολος το λιβάνι να μπλέκουμε την πολιτική που μας νοιάζει και πρέπει να μας νοιάζει όλους μας, με το 5λεπτο που αφιερώνει κάποιος στο site μας για να χαλαρώσει απ’ όλα αυτά τα σκατά που τον κατατρέχουν καθημερινά. Πριν συνεχίσω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων ποστάρω τι έγραψα το βράδυ των εκλογών, σαν Πειραιώτης που είμαι…

 

Αυτό που έπραξαν για μένα οι Electric Litany είναι μια τρύπα στο νερό αν θέλουμε να το δούμε ως μια ειλικρινή κίνηση ή μια πολύ έξυπνη κίνηση τακτικής αν θέλουμε να το δούμε από την πονηρή πλευρά του.

Επειδή 4-5 μουσικοί βγήκαν και έγραψαν κάτι κατεβατά στο fanpage τους (θα τα βάλουμε πιο κάτω), δεν με πείθουν εμένα ότι ξαφνικά νοιάστηκαν και ότι δεν το κάνουν για Buzzing. Αν έχεις κότσια, ανεβαίνεις στη σκηνή και δίνεις τη μάχη σου. Εκεί είναι το πεδίο που κρίνεται ο μουσικός, όλα τα άλλα είναι ιστορίες για βρούβες. Αλλιώς, πάρε το κουμπούρι σου και κατέβα στους δρόμους.

Γράψε ένα κομματάκι για την περίσταση και βγες στη σκηνή του Πειραιά και του Βόλου (αν έχεις @@ ή αν σε book-άρουν κιόλας και χωστά.

Γιατί δεν απέκλεισαν και την Αθήνα αφού ο Κασιδιάρης ήθελε μόλις 8.900 ψήφους για να μπει στον δεύτερο γύρο ή γενικά την Αττική αφού και στις περιφερειακές πήρε μεγάλα ποσοστά το επαίσχυντο κόμμα;

Άιντε γιατί γεμίσαμε attention whores, έλεος πια…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *