Ξεκινάει το The Walking Dead!

Ξεκινάει το The Walking Dead!

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap]ι ώρες λιγοστεύουν και η «πρεμιέρα» για την συνέχεια του 5ου κύκλου Walking Dead πλησιάζει. Συγκεκριμένα σήμερα (8/2) επιστρέφει στην Αμερική και αύριο στην χώρα μας.

Τα σενάρια για την συνέχεια δίνουν και παίρνουν, βλέπετε η AMC με τα trailer σου εξάπτει την φαντασία και αποκαλυπτεί κάποια πράγματα. Εδώ στο School Of Rock θα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά και θα σας αποκαλύψουμε τι κρύβει η συνέχεια της αγαπήμενης σειράς, εκατομμυρίων fans.

Προσοχή όμως δεν μιλάμε για spoilers, αλλά για πληροφορίες που έχει αποκαλύψει το ίδιο το κανάλι ή οι συντελεστές και αναπαράχθηκαν από διάφορα μέσα.

Για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως λοιπόν, ριξτε μια ματία.

Η Μπέθ έχει μείνει στην μνήμη όλων: Το trailer δείχνει την Μάγκι να θρηνεί με «μαύρο» δάκρυ για τον θάνατο της. Η σειρά θα μας δείξει γενικά πόσο έχει επηρεαστεί ο κάθε χαρακτήρας από αυτό το τραγικό γεγονός. Η υπόθεση όμως δεν θα μείνει εκεί. Το γκρουπ των επιζήσαντων θα εστιάσει στην επιστροφή του Νόα σπίτι του, κάτι που θα ήθελε και η Μπεθ.

[embedvideo id=”tfUUnIboP6A” website=”youtube”]

Όλοι και όλες κινδυνεύουν: Το Walking Dead έχει μεγάλα καρύδια. Το έχει δείξει σε όλες τις σεζόν, αφού δεν φοβάται να θυσιάσει σημαντικούς χαρακτήρες. Τα παραδείγματα είναι πολλά (Shane, Hersel, Beth, Merl, Andrea κτλ.). Μην είστε λοιπόν τόσο σίγουροι ότι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες θα την βγάλουν καθαρή.

Πολλά πρόσωπα θα επιστρέψουν στις οθόνες μας: Δεν είναι spoiler, αλλά πολλά πρόσωπα που πιστευάτε ότι πλέον είναι εκτός σειράς, θα κάνουν την επανεμφάνιση τους. Ο Ρικ και οι υπόλοιποι έχουν σχέδιο: Εκτός από την συνοδεία του Νόα σπίτι του, οι πρωταγωνιστές μας έχουν σχέδιο.

Σε αυτές τις 5 σεζόν μέχρι τώρα επιβιώναν και έψαχναν ένα μέρος για να αισθάνονται ασφαλής. Το μέρος αυτό έχει βρεθεί και είναι η αυτοσχέδια πόλη που έκανε κουμάντο πριν ο «Κυβερνήτης». Τέλος, το περιβάλλον, τα γυρίσματα και οι σκηνές έντασης όπως ακούγεται είναι περισσότερο βελτιωμένα. Αυτό σημαίνει ότι το Walking Dead θα μας κάνει να κολλήσουμε χειρότερα.

Με λίγα λόγια… τα μυαλά στα μπλέντερ…


 

The Walking Dead θεματάκια:

Η hot Maggie

Η hot Maggie #2

Η hot Rosita

Νέος ηθοποιός στο The Walking Dead

Πως έκλεισε το πρώτο μισό του 5ου κυκλου

Ο Glenn Danzig έγραψε τραγούδι για το The Walking Dead

Ο Scott Ian των Anthrax θα είναι zombie στον 5ο κύκλο

Related post