To νέο κουστούμι του Spidey στο Civil War

To νέο κουστούμι του Spidey στο Civil War

[dropcap size=dropcap]Έ[/dropcap]να πράγμα που απολαμβάνω στο cinematic universe της Marvel, είναι πως ναι μεν έχει πάρει στοιχεία από τα άλλα universe της Marvel (το αλατοπίπερο που λέμε) αλλά παράλληλα έχει κρατήσει και μία δική του ταυτότητα. 

Στη περίπτωση του φιλικού μας γείτονα λοιπόν, γνωστού και ως Spider-Man έχουμε να δούμε κάποιες αλλαγές. O αγαπημένος μας geek Peter Parker όπως ανακοινώθηκε, θα κάνει το ντεμπούτο του υπό την αιγίδα της Marvel σαν ένας νεαρός κοντά στην ενηλικίωση που παλεύει να διαχειριστεί τις δυνάμεις που πρόσφατα απέκτησε.

Για να δοθεί έμφαση σε αυτό το γεγονός το introduction του Peter στη ταινία θα γίνει με μια στολή της κακιάς ώρας που έφτιαξε ο ίδιος, ίσα για να κρύβει τη ταυτότητα του στη μάχη με το κακό. Κατά τη διάρκεια της ταινίας ο άνθρωπος αράχνη συμμαχεί με τον Iron-Man και ο δεύτερος του δωρίζει μια στολή που θυμίζει σούπερ ήρωα.

spider-man

Για τους ρομαντικούς του comic universe, κάπου εδώ θα σας το χαλάσω. Μπορεί ο Iron-Man να χαρίζει στον Peter νέα στολή, αλλά δε θα έχει καμία σχέση με τη χρυσοκόκκινη Iron Spider του Civil War όπως βλέπεται παρακάτω. Φήμες λένε πως η στολή θα είναι πολύ κοντά στα πρότυπα της original που ξέρουμε και αγαπάμε. Λογικό κιόλας, από τη στιγμή που θα το φοράει και στη σόλο ταινία του που έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουλίου του 2017.

Μέχρι τότε brace yourselves Civil War is coming!

Είναι άραγε original αυτή η φώτο που «διέρρευσε»;
Είναι άραγε original αυτή η φώτο που «διέρρευσε»;

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *