Μυρίζουν νέα Guitar Hero και Rock Band

Μυρίζουν νέα Guitar Hero και Rock Band

[dropcap size=dropcap]Έ[/dropcap]χουν περάσει κοντά 5 χρόνια από την τελευταία κυκλοφορία του Guitar Hero και 3 από την αντίστοιχη του Rock Band. Οι φήμες όμως είναι πολλές και μιλούν για ανακοινώσεις στην Ε3 τον Ιούνιο. Πάμε να τις αναλύσουμε…

Αρχικά το Bloomberg ανακοίνωσε πως μίλησε με ένα άτομο που ξέρει τα σχέδια της Harmonix για την δημιουργία του διαδόχου του Rock Band Blitz. Λίγες μέρες μετά σκάει η φήμη πως και η Activision κινείται προς αυτή την κατεύθυνση για την αναβίωση του Guitar Hero. Μια φήμη μέσα από το Kotaku.

Επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν, οπότε είναι αδύνατο να γνωρίζουμε ημερομηνίες και χαρακτηριστικά πέρα απ’ ότι θα είναι για Playstation 4 και Xbox One, αλλά και πως θα είναι πολύ ανώτερα σε γραφικά, με ρεαλιστική εικόνα και όχι… καρτουνίστικη. Λογικό καθώς από τους τελευταίους τίτλους και των δυο, έχει κάνει άλματα η τεχνολογία. Αυτό που μπορεί να μας ανησυχήσει (και ξενερώσει αν τελικά γίνει), είναι πως καμία φήμη δεν ξεκαθαρίζει αν θα υπάρξουν περιφερειακά.

Ξέρετε… Κιθάρες, τύμπανα κλπ. Να θυμίσουμε πως το Rock Band Blitz, δεν είχε! Έπαιζες με το χειριστήριο, απλά απαράδεκτο!

Το IGN επικοινώνησε με την Activision και πήρε μια πρώτη απάντηση για την φήμη

«Δεν θα σχολιάσουμε την φήμη ή την υπόθεση, αλλά είχαμε πει προηγουμένως ότι καθώς το παιχνίδι είναι από τα αγαπημένα μας franchise θα το επιστρέφαμε στο κοινό μόνο αν βρίσκαμε τις κατάλληλες καινοτομίες για να μπορέσει να ενταχθεί στη νέα γενιά gaming».

Ποιο άνευρη απάντηση, ούτε ο Καραμανλής για τις εκλογές του 2009. Σαφώς και υπάρχουν καινοτομίες, άντε!

Related post