Αμφιβολίες για την αυτοκτονία του Cobain

Αμφιβολίες για την αυτοκτονία του Cobain

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ια ιστορία που 21 χρόνια μετά δεν μας αφήνει σε ησυχία και κυρίως το πνεύμα του αδικοχαμένου (όπως και να ΄χει), Kurt.

Ο συγγραφέας της βιογραφίας των Alice In Chain, David De Sola αναφέρει στο βιβλίο The Untold Story πως η Courtney Love επικοινώνησε με τον πατριό του τραγουδιστή Layne Stanley, για να συζητήσει τον χαμό του Cobain. Οι Stanley και Cobain ήταν φιλαράκια και είχαν αναπτυχθεί δεσμοί.

Ο πατριός του Stanley αναφέρει: «Έψαχνε τον Layne για να μάθει τι είχε προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες πριν το περιστατικό. Μου εκμυστηρευτικέ πως δεν ήταν ικανοποιημένη με την ανακοίνωση της αστυνομίας ότι επρόκειτο για αυτοκτονία. Πίστευε ότι ήταν κάτι άλλο και ήθελε να το συζητήσει με τον Layne».

Ο συγγραφέας του βιβλίου αναφέρει πως και ο ίδιος ο Layne Stanley είχε τις δικές του αμφιβολίες για τον θάνατο του Cobain. «Είδα όλο τον πόνο του Kurt. Είδα αυτόν τον ζωντανό άνθρωπο, να μετατρέπεται σε έναν φοβισμένο, ντροπαλό χαρακτήρα που μετά δυσκολίας έλεγε ένα ΓΕΙΑ», ανέφερε ο τραγουδιστής των Alice In Chains.

Θα μάθουμε ποτέ τι έγινε; Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα υπήρξε αίτημα για να βγουν οι φωτογραφίες θανάτου του σε δημόσια θέα, κάτι που το απαγόρευσευε για την ώρα, ένα δικαστήριο του Seattle.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *