Λίγα λόγια για το videogame Mad Max (vids)

Λίγα λόγια για το videogame Mad Max (vids)

[dropcap size=dropcap]Α[/dropcap]πό τη μια τα trailers του Star Wars, από την άλλη το Jurassic World, το Terminator και το Mad Max Fury Road… Ε, δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος για να χάσει τα λογικά του. Με όλα αυτά είναι λες και ζούμε στις δεκαετίες του 80’’s και 90’s. Αλλά είμαι αδικαιολόγητος. Βγαίνει παιχνίδι Mad Max. Πως το ξέχασα αυτό; Το Fury Road θα κάνει το ντεμπούτο του στα μέσα Μαΐου και το περιμένω πως και πως. Θέλω να ξαναδώ τον σάπιο κόσμο που δημιούργησε ο George Miller. Αλλά δεν θα μιλήσουμε για την ταινία αυτή τη φορά, αλλά για το game που θα κυκλοφορήσει.

Το Mad Max θα είναι post apocalyptic, action adventure το οποίο θα περιλαμβάνει πολλή μάχη με οχήματα. Λογικό στον κόσμο του Mad Max αν δεν κινείσαι συνέχεια το μόνο σίγουρο είναι πως θα δεις τα ραδίκια ανάποδα.

[embedvideo id=”Gbdv1GzxAto” website=”youtube”]

Η υπόθεση θα έχει ως εξής. Ο Max ταξιδεύει στα Plains of Silence και εκεί τα πράγματα παίρνουν μία περίεργη τροπή όταν μία ομάδα κλεφτών επιτίθενται και του κλέβουν το αμάξι. Ο Max πρέπει να ταξιδέψει την έρημο Wasteland και να πάρει το αμάξι του πίσω. Το Pursuit Special ;h Interceptor. Με λίγα λόγια ξέρουμε ότι θα γίνει μακελειό. Είναι ο Max Rockatansky.

Πάμε στο gameplay…

Όπως είπαμε προηγουμένως το game είναι post apocalyptic action adventure που θα περιλαμβάνει πολύ μάχη με οχήματα. Ο παίκτης θα έχει μεγάλη ποικιλία σε όπλα με τα οποία ο Max θα χρειαστεί για να νικήσει τους εχθρούς του. Αν και το shotgun είναι το κυρίως όπλο του Max, τα πυρομαχικά είναι λιγοστά, επομένως η πιο έξυπνη λύση είναι η μάχη σώμα με σώμα. Καλά καταλάβατε, για να χρησιμοποιήσετε πυρομαχικά θα πρέπει να τα βρείτε, αλλά και όταν τα βρείτε, δε θα σου πάει η καρδιά να τα χρησιμοποιήσεις, εκτός βέβαια και αν είναι μεγάλη ανάγκη.

Επίσης σύμφωνα με το τελευταίο trailer, ακόμα και το αμάξι του Μax θα έχει πολλά upgrades, όπως για παράδειγμα να κάνεις ram τα εχθρικά οχήματα. Όπλα όπως flamethrower και κανόνι μπορούνε να προστεθούνε στο αμάξι. Όταν ο παίκτης οδηγεί και στοχεύει παράλληλα, μπαίνει σε slow motion και σου επιτρέπει να δεις και να στοχεύσεις καλύτερα τους αντιπάλους σου.

Με λίγα λόγια, όλοι καταλάβαμε ότι θα έχει πολλά upgrades, όχι μόνο για το αμάξι αλλά και τις ικανότητες του Max. Τα περιβάλλοντα του παιχνιδιού θα αποτελούνται από ερήμους, φαράγγια, σπηλιές και wastelands. Ο κόσμος του παιχνιδιού θα είναι χωρισμένο σε περιοχές και η κάθε περιοχή θα έχει δική της ιστορία και σκηνικό.

Με αυτά λοιπόν το περιμένουμε να είναι εντυπωσιακό και σίγουρα θα είναι βίαιο. Κάνουμε υπομονή μέχρι 4 Σεπτεμβρίου που θα κυκλοφορήσει για Ευρώπη. Αλλά μέχρι τότε περιμένουμε τη ταινία πρώτα. Ο καιρός περνάει γρήγορα. Πάρτε και το τελευταίο trailer. Μόλις το είδα πάγωσα. Επιτέλους ένα παιχνίδι μέσα στον τρελό κόσμο του Mad Max.

[embedvideo id=”jkcPYdD2gSo” website=”youtube”]

Το Mad Max δημιουργείται από την Avalanche Studios και θα εκδοθεί από την Warner Bros Interactive Entertainment. Θα κυκλοφορήσει για κονσόλες PlayStation 4, Xbox One και PC (Linux και Microsoft Windows) στις 4 Σεπτεμβρίου.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *