Κόντεψε να χάσει τα χέρια του για να γίνει Hulk (vid)

Κόντεψε να χάσει τα χέρια του για να γίνει Hulk (vid)

[dropcap size=dropcap]O [/dropcap]Βραζιλιανός bodybuilder Romario Dos Santos, στη προσπάθεια του να μοιάσει στο γνωστό πράσινο γίγαντα της Marvel, Hulk, παραλίγο να χάσει και τα δυο του χέρια.

Όλα άρχισαν όταν ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το αναβολικό Synthol, μία ουσία διάσημη στο χώρο του Bodybuilding, μιας και πολλοί τη χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν κάποιο μέρος του σώματος τους, το οποίο δεν ανταποκρίνεται όσο θέλουν στις προπονήσεις. Φυσικά δε χρειάζεται να αναφέρουμε πως η χρήση του Synthol μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες όπως πνευμονική εμβολή, νευρικές βλάβες και στη περίπτωση του Romario, να πετρώσουν οι μυς!

«Θυμάμαι ακόμα το γιατρό να μου λέει πως θα χρειαστεί να αποκοπούν τα χέρια μου, μέσα όλοι μου οι μύες ήταν πέτρα (και όχι με τη καλή έννοια)», δήλωσε ο real life Hulk.

Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τα άκρα του νεαρού, καταφέρνοντας να αφαιρέσουν τους μύες. Πλέον ο Romario είναι δύο χρόνια καθαρός και μετά τη περιπέτεια του, δείχνει να έχει βάλει μυαλό.

«Ακόμα λαχταρώ να ξαναχρησιμοποιήσω Synthol, αλλά δε πρόκειται να το κάνω. Αν το πάρεις μία φορά, σίγουρα θα υπάρξει και δεύτερη, παραείναι εθιστικό».

Ωραίοι οι σούπερ ήρωες, ωραίο το larger than life image που μπορεί να δημιουργηθεί, αλλά εδώ μιλάμε για τη πραγματική ζωή, όπου δε ξαναγυρνάμε πίσω, ούτε ξαναφυτρώνουν χαμένα άκρα. Προσοχή λοιπόν και όλα με μέτρο, η ιστορία του Romario, είναι ένα καλό παράδειγμα προς αποφυγή.

[embedvideo id=”SobAPTAAX1s” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *