Θέλει να επιστρέψει στη Marvel o Joss Whedon;

Θέλει να επιστρέψει στη Marvel o Joss Whedon;

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ε μια αινιγματική του δήλωση στο The Warp, ο Joss Whedon που είχε φανεί αρχικά να «καίγεται» από την τριβή του με τους Avengers και να θέλει να κάνει πιο μικρές και προσωπικού στιλ ταινίες, να είναι ανοικτός σε μια επιστροφή. Υπό προϋποθέσεις.

Το χρονικό αυτής της υπόθεσης κρατάει από την αρχή μέχρι και το τέλος της παραγωγής του Age Of Ultron. Μετά την πρώτη ταινία Avengers, που παρά το γεγονός ότι τόσο πολυπρόσωπο project έβγανε στην ουσία πρώτη φορά στην κινηματογραφική οθόνη (Το Lord Of The Rings είναι άλλη φάση) με ότι προβλήματα συνεπάγεται αυτό, σαν αποτέλεσμα ήταν flawless.

Ίσως η καλύτερη ταινία Marvel ακόμα και μετά το Civil War.

Ωστόσο στο … Ulton, οι προσδοκίες ήταν τόσο μεγάλες που η πίεση στους ώμους του Whedon με τα συνεχή reshooting και το πλήθος των… officials της Marvel στα editing rooms, τον έκανε, όπως είχε δηλώσει, να σιχαθεί τα blockbuster. Μάλιστα είχε αρνηθεί και προσέγγιση της Disney για κάποιο από τα Star Wars solo movies που ετοιμάζουν.

Ωστόσο κρατάει ανοικτή την πόρτα για τις super hero με έναν… όρο.

«Θα ήθελα να ξανακάνω ταινία, φυσικά. Αλλά κάτι πιο κοντά σε Jessica Jones ή σαν το Supergirl που λατρεύει η κόρη μου».

Φανταζόμαστε ότι θα ήταν too much να πηδήσει από το υπερωκεάνιο της Marvel σε αυτό που πάει προσκυνητές στην Τήνο της DC. Η Supergirl αναφορά ήταν ως προς το στιλ της ταινίας. Και αυτό φυσικά φέρνει στο μυαλό όλων την Captain Marvel. Μάλιστα, κόντεψε μετά από δικές του πιέσεις να κάνει εμφάνιση στο Age Of Ultron πριν αποκτήσει ημερομηνία solo ταινίας (το 2019).

Ακόμα καλύτερα; Μια all female super hero ταινία Marvel. Την A-Force. Βέβαια το Ghostbusters που έκανε το ίδιο τρώει hate και ο λόγος είναι (και) αυτός.

Joss, επέστρεψε στο σπίτι σου.

Διαβάστε ακόμα:

Joss Whedon, ο άνθρωπος που απέρριψε τη Marvel

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *