Το internet απαιτεί να τα φτιάξει ο Captain America με τον Bucky

Το internet απαιτεί να τα φτιάξει ο Captain America με τον Bucky

[dropcap size=dropcap]Δ[/dropcap]εν έχει να κάνει εδώ με το αν είσαι υπέρμαχος, κατά ή αδιάφορος με τα δικαιώματα των gay και της απεικόνισης ένος gay ρομάτζου σε super hero movie. Είναι καθαρά θέμα του Captain America. Και του James Buchanan Barnes.

Κοίτα τη φάση… Ψηλός, ξανθός, γεροδεμένος υπερ-στρατιώτης και δεν έχει ποτέ χρόνο για έρωτες. Και όχι μόνο στις ταινίες, αλλά πολλές φορές και στα comic book ρίχνει τρελές χυλόπιτες σε κοινές θνητές ή και υπερηρωίδες που στην κυριολεξία, σερβίρονται στο «πιάτο» του, μόνες τους.

Μέχρι και ο Batman έβρισκε χρόνο ρε. Λες στην DC να έχουν περισσότερες ορμόνες;

Ναι, υπάρχει το σκηνικό με την Agent Carter κατά τη διάρκεια του Τρωικού Πολέμου και μετά από 1 εκ χρόνια, με την εγγονή της. Αυτό by the way είναι αηδία. Εκτός ότι είναι μισή σκηνή μετά από 5 ταινίες που ο Captain America είναι μέσα, είναι και θέμα του κατά τα άλλα ηθικού Steve Rogers. Που και καλά… Τι; Δεν είχε καταλάβει ότι είναι εγγονή της Carter;

Ρε Steve που τα πουλάς αυτά; Λοιπόν, πάρε τον Bucky σου να στρώσει λίγο χαρακτήρα. Έριξες τόσο βρωμόξυλο στον Stark, που στην τελευταία μάχη είχε δίκιο (και για την πάρτι σου) και θες να μας πείσεις πως τα παλικάρια δεν σκύβουν;

Βρε σκύβουν… Σπάνια είμαστε υπερ μιας (ακόμα) ιντερνετικής, παράνοιας. Όλα τα παρακάτω πλάνα και φωτογραφίες βγάζουν νόημα πλέον για την καμπάνια .

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *