Η metal «ισοπέδωσε» το spotify

Η metal «ισοπέδωσε» το spotify

[dropcap size=dropcap]Η[/dropcap] δημοφιλής μουσική πλατφόρμα Spotify, έκανε γνωστό μέσω γραφημάτων που έδωσε στη δημοσιότητα ότι οι metalheads χρήστες της είναι οι πιο πιστοί οπαδοί για τη μουσική τους.

Μάλιστα τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα είναι αυτά που γράφαμε και εμείς στα θρανία μας. Iron Maiden, Metallica, Slayer, Judas Priest, Sepultura, Pantera και… Cradle Of Filth (σοβαρά τώρα;).

Καλά δεν μάθαμε και κάτι καινούργιο. Η metal κυλάει στο αίμα μας παρά τα 32 χρόνια που ταλαιπωρούμε αυτή τη γη που πατάμε και χαρακτηριστικά είχα γράψει σε ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ γιατί θα εξακολουθήσω να ακούω metal.

spotifyloyaltychart

Ο μέσος οπαδός της metal έχει μια σχέση με τη μουσική και τα αγαπημένα του συγκροτήματα όπως ο οργανωμένος οπαδός μιας ομάδας.

Μόνο που…

Είναι hater, αλλά δεν μισεί πραγματικά (με όλη τη σημασία της λέξης) άλλες μπάντες και είδη μουσικής, δεν θέλει να σπάσει κανέναν στο ξύλο. Αν π.χ. οι Metallica βγάλουν καλύτερο δίσκο από τους Iron Maiden, δεν θα νιώσει… σεξουαλικά ικανοποιημένος (όπως όταν ένας κάφρος νικάει η ομάδα του τον μισητό αντίπαλο) και το κυριότερο… είναι δημιουργικός.

Είτε είναι καλλιτέχνης είτε όχι, ο metalhead είναι πιο δημιουργικός στο χώρο εργασίας του. Και το λέω από μεγάλη εμπειρία σε διάφορους εργασιακούς χώρους.

For Those About To Rock….

[embedvideo id=”FQ_EGqAgRSg” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *