Η συνέντευξη του Pattinson για τον Batman είναι ξεκαρδιστική

Η συνέντευξη του Pattinson για τον Batman είναι ξεκαρδιστική

Όταν ένα τόσο τεράστιο franchise όπως ο Batman είναι έτοιμο να βγει στις αίθουσες, βομβαρδιζόμαστε με τόσο promo υλικό που είναι λογικό να χάνουμε σημαντικά πράγματα. Ένα από αυτά είναι η συνέντευξη του Robert Pattinson στον Jimmy Kimmel πριν δέκα μέρες.

Δεν θέλουμε να σας κάνουμε spoil για την ταινία, δεν ξέρουμε αν πρέπει ή αν έχουμε την ενέργεια να γράψουμε ακόμα ένα non spoiler review από τα εκατοντάδες που κυκλοφορούν, απλώς θα σας πούμε μόνο ένα πράγμα: Ό,τι έκανε το Dark Knight για τον Joker, κάνει αυτή η ταινία για τον Riddler.

Οπότε ερχόμαστε στην απάντηση του ερωτήματος: Είναι καλός Batman ο Robert Pattinson; Fuck yeah! Μπορεί να μην ταίριαζε σε take του Nolan ή του Snyder, αλλά σε αυτό το Matt Reeves ήταν 100% στο ρόλο.

Στην συνέντευξη αναφέρει για την συμβουλή του Cristian Bale για την στολή, που ακριβώς ίδια ατάκα είχε και ο Ben Affleck πριν χρόνια όταν είχε πάρει ο ίδιος τον ρόλο (δες ΕΔΩ), για τον Tom Holland που ντυνόταν Spider-Man πριν πάρει το ρόλο και για την ιδέα του να… βρεθεί στον πισινό της Zoe Kravitz μετά από ένα ντοκιμαντέρ που είδε για το πώς κάνουν επιθέσεις οι νυχτερίδες.

I mean… Ποιος δεν θα ήθελε να το κάνει αυτό. Κρίμα που δεν το έβαλαν στην ταινία, ακόμα και αν ήταν διαφορετικού είδους ταινία. The Batman κυρίες και κύριοι:

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *