Είσαι metalhead ή… καρεκλάς;

Είσαι metalhead ή… καρεκλάς;

Είσαι σπίτι και βαριέσαι …. Συμβαίνει σε όλο τον κόσμο και αρκετά συχνά. Κάποτε και εσύ πέρασες από το στάδιο (εκτός και αν είσαι ακόμα) της metal μουσικής και ενδεχομένως της Death Metal. Επίσης σπανίζουν τα άτομα που δεν έχουν πάει έστω και μια φορά στη ζωή τους στα καταστήματα ΙΚΕΑ έστω και από περιέργεια ρε αδερφέ.

Για αυτό τον λόγο δημιουργήθηκε μία σελίδα για να «σκοτώσεις» την ώρα σου . Πρόκειται για την σελίδα https://ikeaordeath.com/ με την οποία μπορείς πολύ απλά να επιλέξεις αν η λέξη (Σκανδιναβικής προέλευσης) είναι έπιπλο του ΙΚΕΑ η μια Σκανδιναβική Death Metal μπάντα. Το μόνο σίγουρο είναι να μην πιάσεις το 20/20 που είναι το άριστα γιατί σίγουρα θα μπερδέψεις ένα όνομα που σου κάνει για μπάντα και θα είναι … καρέκλα.

Έτσι μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου, να περάσει λίγο από τη βαρεμάρα σου ευχάριστα και να μάθεις νέες μπάντες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Στο τέλος μπορείς να αποφασίσεις (νοητά πάντα) αν είσαι για αυτή τη μουσική η μόνο για να διαλέγεις έπιπλα από το ΙΚΕΑ. Η επιλογή είναι δική σου….

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *