Δεν θα τελειώσει σύντομα το The Walking Dead

Δεν θα τελειώσει σύντομα το The Walking Dead

[dropcap size=dropcap]Π[/dropcap]ολλοί είναι οι φίλοι του The Walking Dead που αναρωτιούνται συχνά, ποιός είναι ο ορίζοντας της σειράς. Στο παρελθόν, διάφοροι παραγωγοί αλλά και ο Kirkman ο ίδιος, έχουν δηλώσει από 10+ μέχρι και 20+ σεζόν. Το θέμα είναι πράκτικό και αφορά το ενδιαφέρον του κοινού, που για την ώρα είναι στο peak.

«Στο κανάλι δεν έχουμε συζητήσει ποτέ για το τέλος του The Walking Dead. Μόνο πως θα το κρατήσουμε ΝΟ1 και πως θα παραμείνει φρέσκο. Δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο και κοιτάμε την κάθε σεζόν να κάνουμε κάτι καινούργιο. Δεν έχουμε ουτε καν προσδιορίσει το τέλος της σειρά«, πρόσθεσε ο πρόεδρος του AMC, Charlie Coller.

Για να δούμε όμως τι λέει και ο Joel Stiller Man, ο πρόεδρος του προγράμματος του AMC.

«Η απάντηση για την διάρκεια είναι συνυφασμένη με το πόσο μπορεί η ιστορία που έχουμε φτιάξει να ακολουθήσει το κόμικ (σε τηλεοπτικούς ρυθμούς). Το κόμικ είναι που κινεί το σόου, με τον Robert (Kirkman) να έχει γράψει και τον παραμικρό διάλογο στα τεύχη».

Update: Αναφέρει και πιθανή δεύτερη spin off σειρά πέρα από το Fear The Walking Dead.

«Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες ώστε το δημιουργικό team να είναι σε εγρήγορση. Αν μια μέρα έρθει ο Kirkman και εκφράσει τη θέληση του να εξερευνήσουμε ένα άλλο μέρος του υπάρχοντος σύμπαντος του The Walking Dead, θα το ερευνήσουμε και τα το κάνουμε. Για την ώρα φυσικά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ο κόσμος που έχουμε αναπτύξει με τα δυο show είναι ήδη πολύ δουλεια»..

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *