Το Game Of Thrones επιστρέφει τον Απρίλιο

Το Game Of Thrones επιστρέφει τον Απρίλιο

[dropcap size=dropcap]Η [/dropcap]HBO ανακοίνωσε πως στις 24 Απριλίου επιστρέφει η έκτη σεζόν του πολυαναμενόμενου Game Of Thrones.

Η πλοκή της έκτης σεζόν είναι ακόμα ένα μυστήριο, αφού αν λάβουμε υπόψιν το teaser trailer που κυκλοφόρησε πρίν από λίγο καιρό, τότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τί ακριβώς θα συμβεί με το μεγαλύτερο γρίφο της έκτης σεζόν. Τι θα γίνει με τον Jon Snow;

Σίγουρη είναι η επιστροφή του Bran Stark, που έλειψε είναι η αλήθεια από την πέμπτη σεζόν, όπως και οι συμμετοχές των νέων μελών του cast. Όπως είχε αποκαλύψει το TheSeries.gr, ο Max Von Shydow θα υποδυθεί τον Third-Eyed Raven. Συμμετοχή θα έχει και ο Ian McShane, που μάλλον το πέρασμά του από τη σειρά θα είναι σύντομο.

Μπορεί λοιπόν το Game of Thrones να κάνει πρεμιέρα λίγο αργότερα φέτος (συνήθως η πρεμιέρα ήταν μεταξύ τέλη Μαρτίου και μέσα Απριλίου), όμως είναι μεγάλο ζήτημα να γνωρίζουμε το πότε ακριβώς.

Να σημειώσουμε ότι μεταξύ της παραγωγής και του HBO υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση. Φήμες λένε για 7η και 8η σεζόν, ενώ υπάρχει και η κλασική κουβέντα πως η σειρά θα τελειώσει οριστικά στον έβδομο κύκλο της.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *