«Δεν έχετε δει ακόμα τον Punisher»

«Δεν έχετε δει ακόμα τον Punisher»

[dropcap size=dropcap]Σ[/dropcap]τη δεύτερη σεζόν του Daredevil στο Netflix υπήρχε ένα μεγάλο task να καλυφθεί. Το μεγάλο κενό του Wilson Fisk που μόλις είχε μπει στην ψειρού. Οι νέοι χαρακτήρες όπως η Elektra και ο Punisher κράτησαν όμως το ενδιαφέρον αμείωτο, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη ποικιλία, κρατώντας παράλληλα τους fans πάνω… στα νύχια τους.

Ο Jon Berenthal έπεισε τους πάντες ότι ήταν ο καλύτερος Punisher που έχουμε δει, εκτός από τον… ίδιο. Όπως αναφέρει το Comic Book, όχι πως ο ίδιος ο ηθοποιός δεν του αρέσει ο τίτλος του «καλύτερου Punisher», αλλά αυτό που είδαμε στο Hell’s Kitchen, ήταν απλά ένας τσαντισμένος Frank Castle.

«Το να δέρνεις κάποιον και να τον σέρνεις στη φυλακή (Daredevil) είναι διαφορετικό από το να ξεσπάς το μίσος σου πάνω τους (Punisher). Απλά, ο Frank Castle που είδατε στη σειρά δεν ήταν ο Punisher. Ήταν απλά ένας τύπος που θρηνούσε για την οικογένεια του και το μίσος τον οδηγούσε σε μια και μόνο αποστολή. Να βρει τους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι για το χαμός της οικογένεια του και να το κάνει με τον βίαιο τρόπο».

Στο Daredevil λοιπόν είδαμε κάτι σαν το origin story του Frank Castle, καθώς έτσι κι αλλιώς το εικονικό σχέδιο στη φανέλα του, αυτό με τη νεκροκεφαλή, έρχεται στο τέλος της σεζόν.

Άρα no more Frank στη νέα σειρά Punisher που λογικά θα παίξει του χρόνου τέτοιο καιρό. Θα πνιγούμε στο αίμα.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *