Η μητέρα του Jon Snow

Η μητέρα του Jon Snow

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ο χθεσινοβραδινό 10ο επεισόδιο του Game Of Thrones, The Winds of Winter επιβεβαίωσε μία από τις δημοφιλέστερες fan theories όλα αυτά τα χρόνια, από την εποχή που το Game Of Thrones ήταν απλά σε μορφή…. βιβλίων A Song Of Fire And Ice.

Ποια είναι η μητέρα του Jon Snow;

Στο φινάλε του 6ου κύκλου, μάθαμε πως στην επιδρομή του Tower of Joy που είδαμε για πρώτη φορά στο επεισόδιο, Oathbreaker, ο Ned Stark και οι σύμμαχοι του ήρθαν αντιμέτωποι από τρεις φρουρούς του Aerys Targaryen,. Η μάχη τελείωσε με τον Howland Reed, τον πατέρα της Meera Reed να σφάζει τον Ser Arthur Dayne για να σώσει τη ζωή του Ned Stark. Ενώ η «δουλειά» τελειώνει με το Ned να σφάζει τον Dayne, ενώ βρίσκει την αδερφή του, Lyanna στον πύργο.

Εκείνη τραυματισμένη, αιμορραγεί και κάνει το Ned υποσχεθεί πως θα προστατεύσει το νεογέννητο παιδί της. Όταν ο Ned Stark κοιτάζει το παιδί, η εικόνα του μωρού απεικονίζει τον Jon Snow.

Έτσι, ο Snow δεν είναι το μπάσταρδο του Ned όπως πίστευαν πολλοί αλλά ο γιος της αδερφής του και του Rhaegar Targaryen. Δηλαδή το πολυθρυλούμενο “R+L=J”.

Ο Jon λοιπόν έχει αίμα Targaryen και είναι ανιψιός της Daenerys, πράγμα που τον κάνει διεκδικητή του Iron Throne και πιθανό άνθρωπο που θα εκπληρώσει της προφητεία…  The Prince who was Promised.

Οι White Walkers είναι προ των πυλών του Westeros. Είναι η συμμαχία του Snow και της Targaryen αυτό που θα τους αναχαιτίσει;

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *