Γιατί σκατά υπάρχει το Babymetal;

Γιατί σκατά υπάρχει το Babymetal;

Πριν αρχίσω, θέλω πραγματικά να το σκεφτείτε πολύ σοβαρά πριν συνεχίσετε την ανάγνωση γιατί υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος να καταστραφούν ένα μεγάλο μέρος από τα εγκεφαλικά σας κύτταρα . Ά, και ένα “συγνώμη” για τους πιο τολμηρούς για αυτό που πρόκειται να δούνε.

Για ακόμη μια φορά αυτός ο φανταστικός κόσμος του Internet, και πιο συγκεκριμένα το Youtube, με έκανε να ανακαλύψω άλλο ένα “διαμάντι”, που πλέον στοιχειώνει τα όνειρά μου. Πρόκειται για το συγκρότημα (ξερνάω από τα ρουθούνια) …… Babymetal !!!! Με ακόμη περισσότερο τρόμο ανακάλυψα πως το ξέρουν αρκετοί πριν από μένα!

Αν είστε τόσο αφελείς που το πρώτο που σας έρχεται στο μυαλό είναι καυτές υπάρξεις να κάνουν headbanging φορώντας μόνο τα απαραίτητα… κάνετε τεράστιο λάθος. Μερικές φορές τα πράγματα είναι απλά. Τι λέει ο τίτλος.. Babymetal. Baby =μωρά. Και πιο συγκεκριμένα, 13χρονα μωρά.

Μην παίρνετε θάρρος. Δεν είναι από τις φάσεις που βλέπουμε πιτσιρίκια να τραγουδούν με φωνή βόθρου και εμείς λέμε “μακάρι και τα δικά μου παιδιά να γίνουν έτσι”. Για ακόμη μια φορά εδώ έχουμε το ακριβώς αντίθετο.

Για αρχή, θα σας δώσω ένα στοιχείο που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πόσο άσχημα είναι το θέμα. Είναι Ιαπωνικό, δηλαδή της χώρας με τους περισσότερους “πειραγμένους” του κόσμου.

babymetal1

Πιστεύω ότι είδη έχετε αρχίσει να συνδέεται τα δεδομένα και να καταλαβαίνετε πόσο κακόγουστο θα είναι το αποτέλεσμα.

Αν ακόμα είστε δύσπιστοι σας έχω και άλλο. Οι τύποι που παίζουν από πίσω είναι ντυμένοι σαν τρελοί παιδεραστές που απλά περιμένουν να τελειώσει η παράσταση και να απαγάγουν τα κοριτσάκια. (και γιατί φοράνε μόνο άσπρα??!?!?!?!?!).

Γενικά πάντως αυτός που ήταν υπεύθυνος για τις ενδυμασίες πρέπει να είχε καπνίσει πολλές απαγορευμένες ουσίες (ελπίζω όχι μπροστά στα παιδιά τουλάχιστον).

Ας πάμε στις (υποτίθεται) χορογραφίες τώρα. Ακόμα και σε άλλα βίντεο που είδα, τα τρία κοριτσάκια κουνιούνται σαν σπαστικά. Γιατί; Γιατί να το κάνουν αυτό; Μάλλον υπέθεσαν ότι μόνο με τα προηγούμενα δεν θα τους ρίξουν πολλές ντομάτες, ας προκαλέσουμε λίγο ακόμα. Μάλλον οι υπεύθυνοι πριν από κάθε συναυλία μαζεύονται σε ένα μυστικό δωμάτιο και το…. “γυρνάνε”.

Αλλά…. Μέρες που είναι (δεν έχω την παραμικρή ιδέα γιατί το έγραψα αυτό) θα είμαι καλός άνθρωπος. Η μουσική ίσως και να ακούγεται (ειδικά αν έχει περισσέψει και τίποτα από την προηγούμενη… γύρα). Επαναλαμβάνω, η μουσική μόνο, γιατί οι φωνές περισσότερο σαν τσιρίδες ακούγονται παρά σαν τραγούδισμα.

Και για να μην λέτε ότι είμαι υπερβολικός και ότι κράζω άδικα ιδού ο λόγος

 

Υ.Γ. Εξακολουθούν ρε γαμώτο όλοι αυτοί να μου φαίνονται ίδιοι. ΟΛΟΙ!!

Υ.Γ. 2 Έλα πείτε την αλήθεια…. Σας ψάρωσε η πρώτη παράγραφος!

Υ.Γ. 3 Έπαιξαν στο Sonisphere την μέρα των Maiden!!

Related post

5 Comments

  • και ομως εχουν κατακτησει το Ηνωμενο Βασιλειο οσο περιεργο και αν ακουγεται. Οι δυο live εμφανισεις τους (Sonisphere και Λονδινο) ειχαν πολυ καλες κριτικες και θετικη ανταποκριση. Εγω πηγα στο live του Λονδινου (sold out twice believe it or not) και ενθουσιαστηκα οσο και αν δε το περιμενα . Το κοινο ηταν μια μιξη μεταλλαδων και ανιμε φανατικων και ολοι το ευχαριστηθηκαν για τους δικους τους λογους αλλα και βασικα επειδη ηταν ενα οντως πολυ καλο live. Η μπαντα που τους ακολουθει ξερει να παιζει μεταλλο, η κεντρικη κορασιδα εχει πολυ καλα φωνητικα, και τα περισσοτερα τραγουδια ειναι οντως ενδιαφεροντα με καποια απο αυτα να ειναι οντως πολυ καλα κομματια. It was plain fun pure and simple! Καλο ειναι οι μεταλλαδες να ειναι ανοιχτομυαλοι και στην πραγματικοτητα και οχι μονο στα χαρτια και να μην βγαζουν γρηγορα συμπερασματα! Ειναι κατι διαφορετικο και δεν νομιζω οτι η μεταλ σκηνη απειλειται απο τρια ανηλικα κοριτσακια! P.S το βιντεο που εβαλες τους αδικει, υπαρχουν πολυ καλυτερα βιντεο με καλυτερη ποιοτητα στο Youtube.

    • Έχεις δίκιο… Παρόλο που δεν καταλαβαίνω τι λένε, η μπάντα είναι όλα τα λεφτά.. και τα φωνητικά τους σε 3-4 live κομμάτια που είδα στο youtube είναι πολύ καλά. για το είδος τους και το στυλ τους είναι πολύ καλές.

  • Είσαι τουλάχιστον τραγικός που δημοσιεύεις τόσο αισχρό άρθρο. Αν δεν έχεις τι να πεις τουλάχιστον μην κοροιδεύεις. Διάβασε πρώτα και μετά κρίνε γιατί ακόμα και αν δεν σ’αρέσει το αποτέλεσμα δεν μπορείς να αρνηθείς ότι άνθρωποι μικροί και μεγάλοι έχουν δουλέψει σκληρά για το αποτέλεσμα που βλέπεις είτε live είτε στο youtube. Γιατί σκατά υπάρχουν οι babymetal? Γιατί αρέσουν σε πολύ κόσμο. Γιατί σου παρουσιάζουν πως και 13 χρονών μπορείς να είσαι αφοσιωμένος και γαμάτος σε κάτι. Γιατί μπορεί και να το γουστάρουν. Γιατί έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να αρθρογραφούν χαζομάρες.

    • Ευχαριστούμε για την εμπεριστατωμένη -χωρίς χαζομάρες φυσικά- κριτική σου. Πιάνεις το νόημα του site μας αμέσως βρε, είσαι καπάτσος. Καλή τύχη

  • οκ αν και το συγκεκριμένο έχει γραφτεί εδώ και πολύ καιρό θέλω να πω ένα δύο πράγματα γιατί πραγματικά αυτός που το γράψε… απλά έλεος. 1ον Οι Ιάπωνες δεν είναι παιδεραστές (ή για να το πω διαφορετικά είναι τόσο παιδεραστές όσο είναι και οι Έλληνες, οι Άγγλοι κλπ) 2ον Τις ντομάτες κράτησε τες, θα σου χρειαστούν για τη σαλάτα (κρίμα να τις πετάξεις σε 13χρονα, γιατί απ’ ότι φαίνεται δεν θα είχες και μεγάλο πρόβλημα στο να έκανες κάτι τέτοιο) 3ον και για να σοβαρευτούμε, προσπάθησα να δω το άρθρο χιουμοριστικά αλλά αποτυγχάνω, είναι γεμάτο με τόσες προκαταλήψεις και στερεότυπα που φτάνει στα όρια του ρατσιστικού παραληρήματος. Τέλος πάντων ο καθένας έχει το δικαίωμα της άποψης του αλλά το συγκεκριμένο post το θεωρώ απαράδεκτο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *